Jump to content
Guest V-teco

Нов сайт за Street Racing-а

Recommended Posts

Guest V-teco

Създаден е нов сайт за Street Racing i Tuning- www.dragbg.com Този сайт не е посветен на определена марка както форума тук но саздателите му са предоставили определен брой снимки на Hondа i Acurа правени във и извън България.Заповядаите!!!

Редактирано от ADH-Honda

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

:);)

Двете червени Хонди:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

...са на нашия съклубар ИВО от Добрич ;):rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-teco

Sashto taka moi priatel i uvajavan street racer! :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nitro

Създаден е нов сайт за Street Racing i Tuning- www.dragbg.com Този сайт не е посветен на определена марка както форума тук но саздателите му са предоставили определен брой снимки на Hondа i Acurа правени във и извън България.Заповядаите!!!

priateli ,moje li da mi pokajete niakakvi bg saitove za street racing i otraziavaneto na takiva sabitia. pozdravi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-teco

Emi tova e edin takuv sait.Ot nego mojes da se nasochis chrez linkove kam drugite , ot tyah moje da polzvash banerite i za 1 den ste gi obikolish vsichki.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nitro

Emi tova e edin takuv sait.Ot nego mojes da se nasochis chrez linkove kam drugite , ot tyah moje da polzvash banerite i za 1 den ste gi obikolish vsichki.

:rolleyes: Priatel ,imah predvid Racing v Balgaria,ot linkovete na tozi site ima samo edin BG -ski ,/ tam ne s e orientirah mnogo.blagodaria ti predvaritelno

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest EAGLE

Probvaite v www.kolovoz.com tam ima dosta film4eta i snimki ot bojuri6te i drugi pisti.Sorry ako go imate nqkude tuka ve4e napisan de

Редактирано от EAGLE

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest SuN`HiGh

ахахахахахто даже тоя сайт драгбг не се отваря ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

........некрофил........от къде я изкопа тая тема ;);)

Боза си мненийца, за да купува/продава ... ;) Разгледай му профила - скив кво пише в единствената (впрочем-първата) тема, която е направил ... и след тва цъкни на следвашта графа "Постове" ... та виж и там кво чудо е. ;) То си е за него де ... ше го докачи the all mighty банан май ми се види. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ем то такива хора винаги ще има дето спамят за да могат да пишат в купува продава,няма ко да им се товарим ;)Поне да пишеха в актуални теми

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...