Jump to content
Fiend

Стрелката за температурата умря

Recommended Posts

Колеги нужна ми е малко помощ! Стрелката за температурата заседна на едно място и не мърда нито нагоре нито надолу независимо дали колата е запалена или не. Първо ходих в сервиз от там казаха таблото е заминало, реших да си вържа гащите и посетих един човечец който доста разбира от километражи а той каза, че километража ми работи, даже пред мен закачи разни системки на платката и стрелката си се разходи нагоре, после надолу и айде пак в сервиза за проверка на датчици. Почна се едно мерене едни програми и в крайна сметка всичко работи ама стрелка няма.Сега си седя в задънена улица и се чудя дали да пускам тема за търси се километраж и с този автоматик я ме огрей я не :huh::D :D п.с. не съм много сигурен но таблото ми е отваряно преди мойто име да е на талона, стрелката за километрите седи на 10 вместо на 0 !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest policeman

Датчика на за температурата провериха ли го?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Fiend

Датчика на за температурата провериха ли го?

Проверена е за пореден пат но не иска да мръдне! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги нужна ми е малко помощ! Стрелката за температурата заседна на едно място и не мърда нито нагоре нито надолу независимо дали колата е запалена или не. Първо ходих в сервиз от там казаха таблото е заминало, реших да си вържа гащите и посетих един човечец който доста разбира от километражи а той каза, че километража ми работи, даже пред мен закачи разни системки на платката и стрелката си се разходи нагоре, после надолу и айде пак в сервиза за проверка на датчици. Почна се едно мерене едни програми и в крайна сметка всичко работи ама стрелка няма.Сега си седя в задънена улица и се чудя дали да пускам тема за търси се километраж и с този автоматик я ме огрей я не :angry: :angry: :bash: п.с. не съм много сигурен но таблото ми е отваряно преди мойто име да е на талона, стрелката за километрите седи на 10 вместо на 0 !

Най-вероятно ще ти трябва ново табло колега!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...