boba7a 0 #1 Публикувано 17 Септември, 2008 като запаля прекъсва в ниските..от 900 до 1500 някъде дали не съм за свещи не съм ги сменял от както я имам ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #2 Отговорено 17 Септември, 2008 като запаля прекъсва в ниските..от 900 до 1500 някъде дали не съм за свещи не съм ги сменял от както я имам ? :P ами колега какво чакаш още ??? п.п.Негарантирам че е от това ама е хубаво да си ги смениш . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boba7a 0 #3 Отговорено 17 Септември, 2008 ми да видя вие какво ще кажете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boba7a 0 #4 Отговорено 18 Септември, 2008 колеги купих нови свещи и пак същата работа ..сичко си беше наред не карах колата три дена и като язапалих прекъсваше са смених свещите ипак го прави ...датчик за ниски оборотиили нещо такова? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #5 Отговорено 18 Септември, 2008 Кабели ,капачка и палец сменял ли си ги ?Ако не ги прегледай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boba7a 0 #6 Отговорено 18 Септември, 2008 палец и капачка не съм... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове