LyDu 1 #1 Публикувано 17 Септември, 2008 Здравейите преди около месец се сдобих с Хонда Сивик '92г 1.5 16v 90к.Купих я от съфорумец.Много готин и точен човекПо колата имаше забележки и сега почнах да ги оправям.Скоро и снимков материал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X A X O 17 #2 Отговорено 17 Септември, 2008 Честито с здраве да си е караш и безброй безаварийни километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #3 Отговорено 17 Септември, 2008 Жив и здрав да я поддържаш добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest LyDu #4 Отговорено 17 Септември, 2008 Така ето снимчици : В началото: - отпред - отзад В процес на работа: - малка ямичка - толкова много ръжда...това е решението - подготовка за китосване - тук там кит малко - ето го вече китосан и гоов за финната работа - почети готово капаче, остана само боята - вече готов и съхне - а ето и финалната картинка Капака сме го правили аз баща ми и един негов колега и според мен стана доста добре, поне до пролетта ще издържи, а ето и освежаването на джантите, отново наравено от мен Преди Сега(след малко шкурка и спрейче): Honda RLZ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest maniq #5 Отговорено 18 Септември, 2008 Честито колега да я каваш със здраве и много безавариини километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #6 Отговорено 18 Септември, 2008 Браво колега, добра работа сте свършили. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LyDu 1 #7 Отговорено 18 Септември, 2008 мерси колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Manqk 1 #8 Отговорено 30 Ноември, 2008 Честито колега.Добре сте се постарали,вече ти пожелавам само да караш,без да правиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове