Maximalnia 0 #1 Публикувано 12 Септември, 2008 Здравейте,както виждате сам нов във форума. Интересуваме дали има хора с Honda Accord Type R в България (и къде по точно), скоро си идвам и искам да получа малко информация (на тези срещи които правите) предполагам обсъждате и т.н.! мерси предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #2 Отговорено 12 Септември, 2008 Май няма поне не с Бг регистрация,но аз мисля да докарвам такава за части 4е тази кола е голяма маниа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #3 Отговорено 12 Септември, 2008 Той човека питаше не за еквивалент на своят акорд, а за type R като цяло.. и да, колега, има. Сивик със сигурност от клуба, мисля даже, че не е един. Не мога да гарантирам за останалите марки, но извън клуба мисля, че има няколко RSX-а, със сигурност съм виждал 1бр, но не знам с какви номера беше, дали не е била транзит. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maximalnia 0 #4 Отговорено 12 Септември, 2008 къде са най големите сре6ти така да се каже? идвам си октомври месец и искам да присъствам на една такава среща! Please кажете къде 6те сте от 27 октомври до 1 ноември искам да присъствам на събирането!! София, Пловдив няма значение! кажете кога 6те е сре6тата за да знам! предварително Благодаря!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maximalnia 0 #5 Отговорено 12 Септември, 2008 Май няма поне не с Бг регистрация,но аз мисля да докарвам такава за части 4е тази кола е голяма маниа --------------------Авто4асти за японски автомобили - втора употреба.Гр. Аксаково на 2км. от Варна 052 76 23 19 Хонда Акорд Аеродек 2,2 97-а,Хонда Прелюд 2,2 Втек 94-а,Хонда Прелюд 2,2 Втек 98-а,Хонда Сивик 1,8 Втек 99-00г.Civic Type R 2003-а EP3,Мазда МХ3 95-а, 323 96-а BA,Нисани-Микра 94-а,Алмера 96-а,Примиера 95-а,Тойота-Авенсис 99-а,Корола 94-абате това е номер 1!!! най голямата мания Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #6 Отговорено 13 Септември, 2008 (Редактирано) Сега кажи 4е колата е 4ерна За голяма сре6та не знам дали 6те има но преди време има6е предложения за битка м/у атмосферки и турбо Хонди.Ако това се слу4и 6е се видимепп 6efe 4ети внимателно ба6 си пита колегата за Акорд Тайп Р Редактирано 13 Септември, 2008 от Dragi4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #7 Отговорено 13 Септември, 2008 Здравей колега, големите (Национални) срещи се провеждат месец юни, а всеки месец има регионални, като примерно в София се провеждат всяка последна неделя от месеца, в Пловдив са всяка първа неделя от месеца и т.н. Обявяването на всяка среща ще намериш седмица предварително в "Общи дискусии" в раздел "важни". Междувременно се провеждат циклично или хаотично развлекателно-напоителни мини национални срещи на няколко обособени вече групички, формирани според алкохолната поносимост на членуващите в тях, но там обикновено предните капаци на хондите стоят затворени, а основния мотив и тема на сбирката не е марката на автомобила а градуса на ракията и менюто за вечерята Но и те си имат своя чар и не са за изпускане....... Добре си дошъл! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Voyager 26 #8 Отговорено 13 Септември, 2008 Вчера в Пловдив от една пресечка на бул. "Източен" излезна един Акорд, но не успях да го видя с точност дали беше Type R, или S. Беше черен или много тъмно син, стори ми се, че е Type R, но не съм 100% сигурен, може и да бъркам. После в огледалото за обратно виждане пак не можех да го видя, защото имаше много движение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #9 Отговорено 13 Септември, 2008 в софия има 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #10 Отговорено 13 Септември, 2008 пловдивския е с емблеми и оптика на тайп-р, няколко пъти го срещам вече, но не зная под капака как е пича не влиза тука Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #11 Отговорено 13 Септември, 2008 Майна ако го види6 спрял и джантите са с по 5 болта го накарай д авдигне капака Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheDevilTwin 17 #12 Отговорено 13 Септември, 2008 Има, има... който иска да се увери сам :http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=9918&st=0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maximalnia #13 Отговорено 13 Септември, 2008 Здравей колега, големите (Национални) срещи се провеждат месец юни, а всеки месец има регионални, като примерно в София се провеждат всяка последна неделя от месеца, в Пловдив са всяка първа неделя от месеца и т.н. Обявяването на всяка среща ще намериш седмица предварително в "Общи дискусии" в раздел "важни". Междувременно се провеждат циклично или хаотично развлекателно-напоителни мини национални срещи на няколко обособени вече групички, формирани според алкохолната поносимост на членуващите в тях, но там обикновено предните капаци на хондите стоят затворени, а основния мотив и тема на сбирката не е марката на автомобила а градуса на ракията и менюто за вечерята Но и те си имат своя чар и не са за изпускане....... Добре си дошъл! Ок колега, а какво ще ми кажеш за 26 октомври до 2 ноември, къде ще е срещата, или както каза трябва да проверя в раздел "ВАЖНИ" и да светна колегата дето си мисли че е видял тъмно син Type R, че Accord Type R няма син, (освен ако не е боядисан) и може да го различиш по волана, седалките, и карбона при скоростната кутия и вратите, но най сигурно си е под капачето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didone bros. 16 #14 Отговорено 13 Септември, 2008 (Редактирано) Здравей колега сега като погледнах календара и видях че 26 октомври се пада последната неделя на месеца и има месечна среща в София зад Булгарплод в кв. Слатинаха пък 2 ноември е първата неделя на месеца и сигурно ще има в Пловдив ;) само че не знам къде така че заповядай да видим машинатаоп виж тук Редактирано 13 Септември, 2008 от didone bros. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maximalnia #15 Отговорено 13 Септември, 2008 колега от колко горе долу ще е срещата (час) защото на 26 пристигам в 2 часа сутринта на летището! и да те питам още нещо ако знаеш разбира се, за да не пускам нова тема! как стоят нещата с техническия преглед с кола с чужда регистрация, всичко друго е ОК (застраховка, винетки, и т.н.) няма фирма в българия която да има лиценз за правене на технически преглед с чужда регистрация! имали вратичка за решаване на въпроса? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове