Jump to content
Maximalnia

Honda Type R

Recommended Posts

Здравейте,както виждате сам нов във форума. Интересуваме дали има хора с Honda Accord Type R в България (и къде по точно), скоро си идвам и искам да получа малко информация (на тези срещи които правите) предполагам обсъждате и т.н.! мерси предварително! :ppp

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май няма поне не с Бг регистрация,но аз мисля да докарвам такава за части 4е тази кола е голяма маниа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Той човека питаше не за еквивалент на своят акорд, а за type R като цяло.. и да, колега, има. Сивик със сигурност от клуба, мисля даже, че не е един. Не мога да гарантирам за останалите марки, но извън клуба мисля, че има няколко RSX-а, със сигурност съм виждал 1бр, но не знам с какви номера беше, дали не е била транзит.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

къде са най големите сре6ти така да се каже? идвам си октомври месец и искам да присъствам на една такава среща! Please кажете къде 6те сте от 27 октомври до 1 ноември:D искам да присъствам на събирането!! София, Пловдив няма значение! кажете кога 6те е сре6тата за да знам! предварително Благодаря!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май няма поне не с Бг регистрация,но аз мисля да докарвам такава за части 4е тази кола е голяма маниа --------------------Авто4асти за японски автомобили - втора употреба.Гр. Аксаково на 2км. от Варна 052 76 23 19 Хонда Акорд Аеродек 2,2 97-а,Хонда Прелюд 2,2 Втек 94-а,Хонда Прелюд 2,2 Втек 98-а,Хонда Сивик 1,8 Втек 99-00г.Civic Type R 2003-а EP3,Мазда МХ3 95-а, 323 96-а BA,Нисани-Микра 94-а,Алмера 96-а,Примиера 95-а,Тойота-Авенсис 99-а,Корола 94-абате това е номер 1!!! най голямата мания:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега кажи 4е колата е 4ерна :D За голяма сре6та не знам дали 6те има но преди време има6е предложения за битка м/у атмосферки и турбо Хонди.Ако това се слу4и 6е се видимепп 6efe 4ети внимателно ба6 си пита колегата за Акорд Тайп Р

Редактирано от Dragi4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега, големите (Национални) срещи се провеждат месец юни, а всеки месец има регионални, като примерно в София се провеждат всяка последна неделя от месеца, в Пловдив са всяка първа неделя от месеца и т.н. Обявяването на всяка среща ще намериш седмица предварително в "Общи дискусии" в раздел "важни". Междувременно се провеждат циклично или хаотично развлекателно-напоителни мини национални срещи на няколко обособени вече групички, формирани според алкохолната поносимост на членуващите в тях, но там обикновено предните капаци на хондите стоят затворени, а основния мотив и тема на сбирката не е марката на автомобила а градуса на ракията и менюто за вечерята :D Но и те си имат своя чар и не са за изпускане....... :D Добре си дошъл!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера в Пловдив от една пресечка на бул. "Източен" излезна един Акорд, но не успях да го видя с точност дали беше Type R, или S. Беше черен или много тъмно син, стори ми се, че е Type R, но не съм 100% сигурен, може и да бъркам. После в огледалото за обратно виждане пак не можех да го видя, защото имаше много движение.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

в софия има 1

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пловдивския е с емблеми и оптика на тайп-р, няколко пъти го срещам вече, но не зная под капака как е :D пича не влиза тука

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Майна ако го види6 спрял и джантите са с по 5 болта го накарай д авдигне капака :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maximalnia

Здравей колега, големите (Национални) срещи се провеждат месец юни, а всеки месец има регионални, като примерно в София се провеждат всяка последна неделя от месеца, в Пловдив са всяка първа неделя от месеца и т.н. Обявяването на всяка среща ще намериш седмица предварително в "Общи дискусии" в раздел "важни". Междувременно се провеждат циклично или хаотично развлекателно-напоителни мини национални срещи на няколко обособени вече групички, формирани според алкохолната поносимост на членуващите в тях, но там обикновено предните капаци на хондите стоят затворени, а основния мотив и тема на сбирката не е марката на автомобила а градуса на ракията и менюто за вечерята Но и те си имат своя чар и не са за изпускане....... Добре си дошъл! Ок колега, а какво ще ми кажеш за 26 октомври до 2 ноември, къде ще е срещата, или както каза трябва да проверя в раздел "ВАЖНИ" и да светна колегата дето си мисли че е видял тъмно син Type R, че Accord Type R няма син, (освен ако не е боядисан) и може да го различиш по волана, седалките, и карбона при скоростната кутия и вратите, но най сигурно си е под капачето ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега сега като погледнах календара и видях че 26 октомври се пада последната неделя на месеца и има месечна среща в София ;) зад Булгарплод в кв. Слатинаха пък 2 ноември е първата неделя на месеца и сигурно ще има в Пловдив ;) ;) само че не знам къде ;) така че заповядай ;);) да видим машинатаоп виж тук

Редактирано от didone bros.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maximalnia

колега от колко горе долу ще е срещата (час) защото на 26 пристигам в 2 часа сутринта на летището! и да те питам още нещо ако знаеш разбира се, за да не пускам нова тема! как стоят нещата с техническия преглед с кола с чужда регистрация, всичко друго е ОК (застраховка, винетки, и т.н.) няма фирма в българия която да има лиценз за правене на технически преглед с чужда регистрация! имали вратичка за решаване на въпроса?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...