BOSS`HOGG 187 #1 Публикувано 11 Септември, 2008 (Редактирано) Ами пичове , фенове и колеги аз ще ходя на ПИСТА Стара Загора и си викам да споделя ако някой друг ще ходи да се посъберем , аз тръгвам утре до неделя ще съм там. Редактирано 11 Септември, 2008 от BOSS`HOGG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
oblaka 9 #2 Отговорено 12 Септември, 2008 аз май няяма да мога, макар че ми се иска.и да не забравиш да си взеемеш палатка.а пук то не се знае мове и да се появим. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
power.devil 1 #3 Отговорено 12 Септември, 2008 еее старазагорската група сме там колега! в неделя има и среща в 18:00!!! поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #4 Отговорено 12 Септември, 2008 Трябва да си сглобявам колата Много ми се идваше ама нямам време!Приятно изкарване на всички!Стамене успех на твоя човек Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #5 Отговорено 12 Септември, 2008 Тенкю Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #6 Отговорено 12 Септември, 2008 какво ще им на тази писта ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #7 Отговорено 12 Септември, 2008 Нашествие на НЛО Затворен Маршрут Стара Загора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ecs 0 #8 Отговорено 12 Септември, 2008 (Редактирано) днес заминавам и аз нататака по работа то ква работа на гости при една жена на събота ще хубаво да му сменят наименованието дойдели само за алкохол и жени ми са в празната глава Редактирано 12 Септември, 2008 от ecs Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
STANCHO 1 2 #9 Отговорено 12 Септември, 2008 Днес миха асфалта и ще стане супер рали и двата дена съм там ЗАДАЛЖИТЕЛНО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MAD DOG #10 Отговорено 14 Септември, 2008 А да се обадиш няма нали?Станчооооо.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
STANCHO 1 2 #11 Отговорено 14 Септември, 2008 А да се обадиш няма нали?Станчооооо....А като видях че миналата година не беше заинтересован си мисля че и тази не се интересуваш от такива мероприятия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове