Jump to content
semionov

настройване на пръскалките

Recommended Posts

Здравейте,Пръскалките за чистачките почнаха да пръскат накриво и искам да си ги настроя. Знаете ли как се прави това?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С една игла и завърташ дюзата на където искаш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пъхаш една игличка в отворчето от където пръска и си го завърташ на която посока искаш! :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може да пръскат накриво ако са се задръстили, може да ги продухаш с компресор само че обратно на посоката в която тече водата. Малко е трудно да духаш през дюзичката но пък върши работа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Значи, хващаш една игла, пъхаш в малката дупчица отпред и завърташ иглата да сочи където поискаш да пръска водата... :D Да кажа и аз, ако не си разбрал вече :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Brutalism

Аз моите ги нагласих и пак се прецакаха и сега мисля да си купя нови цицки, от тия дето пръскат не като струйчица, ами все едно...аве сещате се предполагам на други коли го има...И трябва най - накрая да си купя течност за чистачки и самите чистачки,че ми писна да карам с мръсен, осран джам и като пусна да се изчисти става мазало.. и ако завали един дъжд и ше се прИтрепя

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравеите, то това с иглата е ясно но според мен най важното е какъв тип е иглата. От личен опит знам че наи добре става с игла за инжекции, достатъчно е твърда но и достатъчно гъвкава. Естествено трябва да влиза максимално плътно другото го знаете :( . Продават се в аптеките и струват стотинки.Поздрави :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...