semionov 0 #1 Публикувано 10 Септември, 2008 Здравейте,Пръскалките за чистачките почнаха да пръскат накриво и искам да си ги настроя. Знаете ли как се прави това? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pit 1 #2 Отговорено 10 Септември, 2008 С една игла и завърташ дюзата на където искаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #3 Отговорено 10 Септември, 2008 Пъхаш една игличка в отворчето от където пръска и си го завърташ на която посока искаш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
keel 19 #4 Отговорено 10 Септември, 2008 Може да пръскат накриво ако са се задръстили, може да ги продухаш с компресор само че обратно на посоката в която тече водата. Малко е трудно да духаш през дюзичката но пък върши работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #5 Отговорено 10 Септември, 2008 Значи, хващаш една игла, пъхаш в малката дупчица отпред и завърташ иглата да сочи където поискаш да пръска водата... Да кажа и аз, ако не си разбрал вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Brutalism #6 Отговорено 10 Септември, 2008 Аз моите ги нагласих и пак се прецакаха и сега мисля да си купя нови цицки, от тия дето пръскат не като струйчица, ами все едно...аве сещате се предполагам на други коли го има...И трябва най - накрая да си купя течност за чистачки и самите чистачки,че ми писна да карам с мръсен, осран джам и като пусна да се изчисти става мазало.. и ако завали един дъжд и ше се прИтрепя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oncho_Boncho 0 #7 Отговорено 11 Септември, 2008 Здравеите, то това с иглата е ясно но според мен най важното е какъв тип е иглата. От личен опит знам че наи добре става с игла за инжекции, достатъчно е твърда но и достатъчно гъвкава. Естествено трябва да влиза максимално плътно другото го знаете . Продават се в аптеките и струват стотинки.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
semionov 0 #8 Отговорено 11 Септември, 2008 Разбрах Благодаря на всички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове