Jump to content
Lil_Kill

Доживях и аз да попитам :Р

Recommended Posts

Та така да започна темичката, гледах коли и "коли" из Нета из Салоните и се оказа че ще се спирам май на Хондица и гледам аз хонда според джоба ми и се спрях на 2та модела Прелюд и Сивик обаче нямам много опит с колите та да питам направо в Клуба :( (питам за моделите от 92' до 98')

Хорааа дайте нещо като съветчета,мнения, предложения (ако някой продава някой от тея модели) и разбира се главното

Civic vs. Prelude

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега трябва да дадеш малко инфо какво ще искаш от колата :( за гъзарията си е прелюда определено има и невероятна возия визия.сивика не е за изхвърляне но е малка кола особено хеча ако ти трябва по голяма по добре седан .Кажи какви двигатели искаш защото главно по това ще се отсеят мненията :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Звъннах 1-2 телефона и попрегледах нета и се спрях за Прелюд 4 генерация с двигател:2.2L 135 hp (101 kW) I4 Sа за Сивика 5 генерация с двигател:1.6 L D16Z6 I4сега сте вие ? Пък като успеем да зглобим няква идея ше има почерпка :angry:lookcho, човек обясни малко що сивика плс?

Редактирано от Lil_Kill

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за бързина сивика !за всичко останало прелюдасега ти решаваш какво искаш и после пордължаваме :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сърцето ме дърпа към Прелюда и са кво правим имам некоя и друга връзка с хора дето докарват колици от вън струва ли си?

а между другото колко горе долу ще гори зверчето ?

Редактирано от Lil_Kill

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сивика е по-икономичен, по-пъргав на ниски скорости и по-практичен за градска кола - за надеждност не мога да говоря , но прелюда е по-комфортен и по стабилна кола на междуградските пътища , а по магистралата направо отвява - ти си човека който решава :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Lil_Kill

я дай кажи горе долу ква е разликата в разхода ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Alexandro

Сивика - над 6 на сто смесеноПрелюда - над 8 на стоПП: Не искам никой да ми казва че данните ми не са верни - на такъв въпрос - такъв отговор :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...и се спрях за Прелюд 4 генерация с двигател:2.2L 135 hp...

само аз ли го видях това?Колега, този прелюд е 185к.с и е леко акцизен :) На някои хора акциза им идва нанагорно, та реших да го споделя де не останеш изненадан.иначе прелюда има ебаси визията... само да беше със задно :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а дали не беше ф20 като на Джиипърса?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

щом не съм го виждал, значи не съществува :) добре де, явно си прав :) важното е, че сега човека има едно на ум.... и пак аз съм прав :angry:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ахахахаха ... явно си прав ... ама човека за да пита за тоя, явно го е видял някъде

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Alexandro

F20A4 Prelude се продава само в Европа. Навсякъде другаде Prelude 4 S e F22A1, който има много общо с F20. А само аз ли виждам че човека е объркал раздела (не че има друг раздел в който да пусне темата и тя да не потъне за 5 мин)?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Информация, мнения, препоръки> Доживях и аз да попитам :Р, за хора желаещи да ми помогнат :offtopic:какво му е сбърканото на раздела ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Недовиждаш дребния шрифт. :offtopic: По клинична пътека и към очния лекар :offtopic:

Име на раздел: www.hondabg.com

Име на подраздел (единствен): Информация, мнения, препоръки

Описание: Мястото за новини и дискусии относно функционалността на сайта и форума ни.

Препоръки, мнения, забелязани проблеми и т.н.

Най-вероятно и човека, подобно на теб не е чел достатъчно (те описанията са по-бавно загряващите като мен) и затова се е объркал. Докато на него му е простено защото е още нов, то на модератора не е.

ПП: не се заяждам или нещо подобно. Нямам нищо лично към никой от модераторският екип (е, не ми хареса че затвори темата Firefox vs Opera vs IE, но ще ти простя :) ). Просто се опитвам да помагам като редовен потребител в организацията на форума и в помощ на по-новите потребители. Все пак някои ползват форум за първи път.

Редактирано от Alexandro

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

трябва да се научиш да четеш между редовете ;) ... да не разводняваме темата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сивик D16Z6 градско за София под 9 не можеш накара да върви - карам с 60 на 5та в града, като редя предавките до 2к оборота всяка... резултата е с 10лв - 40-50-55км.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest murdera

ако искаш икономия-просто Люда не е за теб.С тоя Сф-ки трафик,под 13 градско много трудно....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, що не искаш например Акорд?Голям клас, има мощност, не гори много кат за такава кола /8-10/ и пълна с екстри?просто питам..... :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

F22A1 2156 135 SOHC Accord, Prelude 90/96 аз съм с този двигател и маи съм единак поне по моите наблюдениа...... нямам никакви провлеми с него мотора е супер няма да сажаляваш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега аз се включвам за да споделя за разхода.Карам Акорд F20Z1 има Прелюд със същия двигател.В София разхода е 10л. при съвсем нормално каране без да вдигам над 2500 оборота.Ако кача оборотите разхода е от 12 нагоре.Просто за Акорда мога да ти кажа,че е от клас лимузина всички екстри, страшна возия леко управление и е доста пъргав.Този мотор е със 131 кончета,които всички са живи... :) Ако говорим за извънградско при Акорда предполагам и при Прелюда с този мотор просто караш със 160 км/ч и чоплиш семки,направо заспива на пътя.Успех и весели празници!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...