B.Angelov 0 #1 Публикувано 9 Септември, 2008 (Редактирано) Та, продавам английски Сивик:Данни:Дата на производство - ноември 1998 г.Тип двигател - БензиновМощност (к.с.) - 90 к.с.Скоростна кутия - РъчнаКатегория - ХечбекПробег - 202000 кмЦвят - Светло сивОсобености:4(5) ВратиАлармаЕл. ОгледалаЕл. СтъклаКлиматикСерво управлениеЦентр. заключванеСтррео уредбаАлуминиеви джантиБи КсенонЗатъмнени прозорциРегулиране на фаровете по височинаДопълнителна информация: СД- МП3 Сони, компонентна система Херц (предна линия), елипсовидни колони Херц (задна линия), алуминиеви джанти, закупени началото на лятото, (с оставаща гаранция около 7 месеца), Би Ксенон (китаиски разбирасе, гаранция до 04.2009г). Затъмнени прозорци и стопове, перфектно изпълнение. Всичко по колата функционира чудесно, освен моторчето на казанчето за течноста на чистачките. Климатика е бомба, сменени са: накладки, масло, филтри, кормилен накрайник в Хонда България преди 1000 км (имам документи). Нямам намерение да казвам колко е хубава колата, това всички го знаят, относно двигателя - познат до болка, всеки които прояви по сериозно желание може да я закара на майстор. Колата според мен е в перфектно техническо състояние, салона е като нов. Сивика не знае вкуса на Газ-аЗАБЕЛЕЖКИ : Като всяка друга кола и моята има забележки по външния вид, много дребни, но нямам намерение да заблуждавам хората....като кача снимки ще видите за какво става въпрос. Само едно уточнение, в момента не съм в София и колата ще може да се гледа чак другата седмица. А снимки ще има скоро, или за ориентир - колата от аватара Чакам предложения за цена - Бартери НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ, новата Хонда вече ме чака. До скороПродавач: Боян АнгеловРегион: СофияТел: 0888699789, или на ЛС. по всяко време Редактирано 9 Септември, 2008 от B.Angelov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B.Angelov 0 #2 Отговорено 9 Септември, 2008 (Редактирано) Забравих да спомена че колата има Каско, не съм сигурен колко остава, ГО, годишна Винетка, преглед разбирасе..... Втори комплект джанти със зимни гуми Редактирано 9 Септември, 2008 от B.Angelov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
target 0 #3 Отговорено 9 Септември, 2008 първо предложение 100 0000 евро а сега наддавайте да видим ааааа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове