Krelion 42 #1 Публикувано 8 Септември, 2008 Колеги, днес слагах нова генерация и без да искаме изтръгнахме кабелите на Ламбдата от буксата Съответно колата умря... Някой има ли представа кой кабел къде отива или съответства на тези от инсталацията?Или какво да меря за да ги вържа като хората?Мотора е Б18Ц4Предварително благодаря... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #2 Отговорено 8 Септември, 2008 Значи замерваш кабелите и на тези два, на които ти даде съпротивление между 10 и 40 ома (те са за подгряване на ламбда сондата) ги връзваш на буксата съответно, жълто/черен проводник на 3 краче и черно/бял проводник на 4 краче (така поне трябва да са цветовете на кабелите на сондата по описание и ако си с оригинална сонда), останалите два са ти сигналните на самата сонда и те отиват на краче 1 и 2 на буксата Ето ти описанието за диагностика на ламбда сондата за твоя двигател B18C4: Разгледай внимателно снимката на методиката за проверка, за да се ориентираш за правилното положение на буксата защото от поста ти не става ясно от коя част на буксата сте измъкнали сондата от мъжката или от женската (аз предполагам, че е откъм самата сонда (пада се мъжката страна) ама знам ли..... кои точно кабели сте измъкнали ???) Ами успех, дано съм ти бил полезен и дано се справиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #3 Отговорено 9 Септември, 2008 Благодаря моного!От тук нататък ще се оправя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове