TEHKO 49 #401 Отговорено 11 Ноември, 2010 събота 13ноември някой? да измислиме час да се съберем? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #402 Отговорено 13 Ноември, 2010 кур@ ми надъхани.. явно трябва месечни да правим само дайте поне да си вземем скайповете всички и разни такива работи че се излагаме тука само Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivelin85 116 #403 Отговорено 26 Ноември, 2010 събота-неделя да измислим нещо 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #404 Отговорено 26 Ноември, 2010 еми хайде аз ще пиша на ганчев,румен и на който имам скайпа и да видим само някакъв час да измислим тук.. мястото е ясно МТТ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #405 Отговорено 27 Ноември, 2010 ади бе пак ли няма надъхани..... добре казвам 16:00 на МТТ на 27ноември събота ако някой се навие да пише тука защото не ми се разкарва сам! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #406 Отговорено 17 Януари, 2011 чичо ганев няма да се сети да пише ама за тази събота нещо ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivelin85 116 #407 Отговорено 19 Януари, 2011 ако е за неделя съм навит 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #408 Отговорено 21 Януари, 2011 еми да пишат поне още 2-3ма човека и да се разберем кога Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jujar 0 #409 Отговорено 29 Януари, 2011 Среща тая седмица?Ако има да вадя маслояда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
the stig 11 #410 Отговорено 1 Февруари, 2011 Среща тая седмица?Ако има да вадя маслояда Някакъв нов модел хонда ще да е тва' -маслояд. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #411 Отговорено 4 Април, 2011 този петък-събота говоря за 8-9 април? срещичка малко някой нещо? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #412 Отговорено 5 Април, 2011 то не останаха хонда фенове в нащо' село Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PIKap 213 #413 Отговорено 6 Април, 2011 (Редактирано) Колеги сетих се днеска за нещо, по едно време имаше един много наточен жълт CRX 2ген. Това става преди 6-7 години, ако не и повече. Какво се случи с него ? Не съм го виждал из града от доста време. Не го познавам пича, ама неговата хондичка ме запали по марката Иначе за ако някой има желание към Великден се прибирам може да излезем да пием по нещо Редактирано 6 Април, 2011 от PIKap Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #414 Отговорено 6 Април, 2011 румба ти май предаде сектата а за срещата предложете точна дата а колегата с белия сивик абе не живееш ли до нас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PIKap 213 #415 Отговорено 7 Април, 2011 Май не, понеже не съм те виждал. До Марко'поло съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #416 Отговорено 7 Април, 2011 Значи си до наз Чудех се от къде ми е позната Хондичката ти! Аз съм в оранжевите блокове Входа който е с/у кубинките А наточеният Рекс мисля го бутурясаха. Не съм сигорен обаче. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PIKap 213 #417 Отговорено 7 Април, 2011 (Редактирано) Ганчев теб вече съм те виждал зад нашия блок Често те забелязвам когато минаваш по З.Стоянов. Иначе не мисля, че рекса е бутурясан, понеже на националната сякаш се появи с РА регистрация и се чудих дали е същия. Иначе рексчето беше много добро, това става преди толкова години, тунинг изпълненията бяха рядкост :)http://www.vbox7.com/play:90cb5778&start=210 виж тук задницата на 3.29-3.33 Редактирано 7 Април, 2011 от PIKap Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jujar 0 #418 Отговорено 7 Април, 2011 Абе тоя рекс май е бил 1ва генерация .... поне така съм чувал от големите батковци (като го разхождаха из добрич бях на 15-16 :Д) А ако има среща пишете точна дата и час Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PIKap 213 #419 Отговорено 7 Април, 2011 (Редактирано) http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=624&mode=threaded&pid=6229Тук архива, мисля, че точно за него говорят, че е с най-добрия оптичен тунинг . Действието се развива 2004, когато съм още на 14, а аз тея години си го спомням, ама нещо снимките не ми ги отваря ( даже ме е яд )П.П Джуджар изглежда си прав, че е първа ген CRX ZC Редактирано 7 Април, 2011 от PIKap Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jujar 0 #420 Отговорено 7 Април, 2011 Мдааа а за срещата нищо не казахте... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #421 Отговорено 8 Април, 2011 аз не смея да кажа точна дата и час защото на мен ми е най-удобно петък-събота а др които са по заетички или не са тук да кажат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #422 Отговорено 8 Април, 2011 Давайте в събота около 17 часана МТТ аз ще се опитам да докарам и някой "нови" фенове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PIKap 213 #423 Отговорено 8 Април, 2011 Няма как да дойда, чак към Великден ще се връщам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #424 Отговорено 8 Април, 2011 събота съм на мтт! а за пикап пак ще направим среща стига да има желаещи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PIKap 213 #425 Отговорено 8 Април, 2011 (Редактирано) Супер, като се прибера ще пиша П.П Бе тука поне сме си градски, да ви питам, сега като се прибирам мисля си затъмня стъклата, че един приятел препоръча едно място, забравих му точното име, някъде от атансов груп нагоре към Дружба 4, до някаква автомивка ? Да не спамин темата ако някой му е известно нещо да драсне едно ЛС Редактирано 8 Април, 2011 от PIKap Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #426 Отговорено 9 Април, 2011 Ганчев теб вече съм те виждал зад нашия блок Често те забелязвам когато минаваш по З.Стоянов. Иначе не мисля, че рекса е бутурясан, понеже на националната сякаш се появи с РА регистрация и се чудих дали е същия. Иначе рексчето беше много добро, това става преди толкова години, тунинг изпълненията бяха рядкост http://www.vbox7.com/play:90cb5778&start=210 виж тук задницата на 3.29-3.33 Не е този. Нашият наистина беше 1-ва генерация. Ще поразпитам какво стана стоя рекс А за затъмняването. Говорят ти за Автомивка-Бар Елит. Казват, че пича бил много добър. Ама ще иска да му я оставиш вечерта след 8 като затвори мивката и да чакаш да ти се обади, че не обичал да му висят на главата. Аз щях да затъмнявам моята там при него, като я взех още ама се отказах и бях сложил фолио сам. Сега разбрах за един друг дето затъмнявал и по принцип се занимава с автостъклопоставяне. Ако те интересува за него драсни едно лично Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #427 Отговорено 14 Април, 2011 за тази седмица ако има навити да пишат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #428 Отговорено 21 Април, 2011 за тази седмица среща на завоя от варненска към албенска добротица там на паркинга под паметника на хан аспарух за часа само не зная към колко 1600-1700 ако има не разбрали къде е това място (като тръгнеш от бакарди към добротица след светофара на градската градина наляво и после на паркинга вдясно става въпрос за събота 23април Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PIKap 213 #429 Отговорено 22 Април, 2011 Навит съм да дойда, ама хич не разбрах де е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #430 Отговорено 22 Април, 2011 добре тебе ще те взема от марко поло а за другите паркинга на хан аспарух 1600 там и от там към едно тайно местенце :D пикап ти без 1540 да си на марко поло да те взема да ти покажа за стъклата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #431 Отговорено 22 Април, 2011 skype: tenkoy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PIKap 213 #432 Отговорено 23 Април, 2011 Добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #433 Отговорено 24 Април, 2011 който не дойде може да съжалява изтърва як акорд купе на колега от варна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PIKap 213 #434 Отговорено 24 Април, 2011 Много хора се бяхме събрали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #435 Отговорено 26 Април, 2011 Имаше ли двама души с теб и ТЕНКО ?!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #436 Отговорено 29 Април, 2011 3ма бяхме общо ама другата среща ако се посъберем така.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
neno_11 15 #437 Отговорено 16 Юни, 2011 кога си правите срещи да дойдем и ние? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #438 Отговорено 17 Юни, 2011 Официални почти не правим, неофициалните са почти всеки ден в един сервиз на ул.Вардар точно до кръстовището с училище Отец Паисии! Заповядайте там ( ама си носете кафе ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
neno_11 15 #439 Отговорено 18 Юни, 2011 по кое време сте там? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PIKap 213 #440 Отговорено 6 Юли, 2011 Айде Добрич - Петък към 6-7 да направим нещо ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове