Ganchev 54 #281 Отговорено 10 Юли, 2009 Айде бе добричлии Отдавна и без това не сме се събирали. То хора ще има, ама както казва my nigga, Мечо Пух, "Колкото повече, толкова повече" PoweRG: Румба, ти накъде си с призрака? Още ли е в бокса или го изкара от там? BTW, честито за изпитите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #282 Отговорено 10 Юли, 2009 Аз също ще присъствам но ще дойда с немската бангия, че мойто животно му правя разни доработки и не е за показване в момента Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pit 1 #283 Отговорено 15 Юли, 2009 (Редактирано) Здравей те , последно време отсъствам от срещите но редовно следя темата. Да се похваля с последните придобивки на брат ми: и моята: Поздрави Редактирано 15 Юли, 2009 от pit Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jongo bongo 0 #284 Отговорено 15 Юли, 2009 каде си бе човек каде се изгуби неделя 17:00 на МТТ така говорехме с Ганчев ,ако имате по добри предложения кажете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #285 Отговорено 20 Юли, 2009 каде си бе човек каде се изгуби неделя 17:00 на МТТ така говорехме с Ганчев ,ако имате по добри предложения кажете То така говорихте с Ганчев, ама Ганчев беше леко на палатка! Хайде за тази неделя? 19:00 на МТ (метан станцията до автокъщите ). Няма хора там, спокойно е и приятна обстановка. Пък като се съберем ще ви вкарам едно предложение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #286 Отговорено 24 Юли, 2009 Хмм.. Никой нищо не казва... Няма ли желаещи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pit 1 #287 Отговорено 5 Август, 2009 малко да повдигна темата Да се похваля ,днес ми се отдаде възможност и направих едно кръгче с може би мечтата на всеки хонда фен - С2000 една доволна физиономия - Моята Звярът а тук колегите си правят майтап с мен , защото съм се радвал като малко дете в магазин за бонбони , като съм я карал снимките са правени с телефон и затова с лоши качество ПОЗДРАВИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jongo bongo 0 #288 Отговорено 9 Август, 2009 Здравейте колеги ,защо не организираме вече срещи ,че май ми домачня нещо за вас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #289 Отговорено 13 Август, 2009 Здравей, наистина не се събираме напоследък. Предполагам защото няма вече желание, а и с повечето от момчетата идващи на сврещите се виждаме на други места и по-редовно. Трябва да възстановим традицията, но предполагам ще е вече септември. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Torpes 1 #290 Отговорено 3 Септември, 2009 Спартанцииии Ари де са губите по пьтя само Хонди апак няма срещи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #291 Отговорено 4 Септември, 2009 ади утре или тази вечер някой ако види темата да пише Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lachezardo 2 #292 Отговорено 4 Септември, 2009 ади утре или тази вечер някой ако види темата да пише кажете само час и място че и бира ми се пие сякаш.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #293 Отговорено 5 Септември, 2009 няя .. по пътя пълно с хонди никой не отразява форума да каже дайте да направим 1среща малко да са видим не само да са гледаме през джамовете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Darkstep 0 #294 Отговорено 13 Септември, 2009 айде и аз може да дойда с маздата и други маздаджий може да дойдат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lachezardo 2 #295 Отговорено 19 Септември, 2009 Добриииич айде излагаме сеее !! :) казвайте кой ден,че и ключодържатели имам да давам ....поне тази седмица има повечко почивни дни,пък и времето става за бирица :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #296 Отговорено 20 Септември, 2009 Ами като се поизкриха хонда феновете какво да правим ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #297 Отговорено 21 Септември, 2009 или всеки действа по задачи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lachezardo 2 #298 Отговорено 21 Септември, 2009 или всеки действа по задачи Е не почивате ли? Сега нали са почивни дни бре Айде сега оправдания Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #299 Отговорено 25 Септември, 2009 то в почивните дни не е полезно да си с колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Darkstep 0 #300 Отговорено 10 Октомври, 2009 искате ли утре метанстанцията горе на автокъщите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #301 Отговорено 12 Октомври, 2009 Е имаше ли събиране? Аз пак съм изтървал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #302 Отговорено 16 Октомври, 2009 айде да се съберем викам аз че ще падне снега и румбата ще търси гуми с шипове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Svako_ 5 #303 Отговорено 17 Октомври, 2009 хайде дечица малко по силна организация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #304 Отговорено 19 Октомври, 2009 E хайде-хайде а никой не се наема да каже време и място ?Хайде всеки да даде идея за време и място, а аз в края на седмицата ще обобщя и ще отсека п.п. ТЕНКО Нещо това не го разбрах ? Кви гуми? Кви шипове? Май пак си настинал нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #305 Отговорено 20 Октомври, 2009 нали не вадиш звяра в лоши атмосферни условия ади този петък или събота! предложете място и час Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swift 0 #306 Отговорено 21 Октомври, 2009 Във връзка с поръчката на масло:http://forums.hondabg.com/index.php?showto...mp;#entry361067Ако има и други желаещи да се включат ще бъде по-изгодно да изпратят поръчката на едно място, а ние да се срещнем и да я разпределим. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #307 Отговорено 22 Октомври, 2009 Аз също си поръчах масло, но да видим какво ще стане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #308 Отговорено 5 Ноември, 2009 ади сега една среща докато има грип Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivelin85 116 #309 Отговорено 19 Ноември, 2009 хайде ДОБРИЧ къде сте предлагам една среща да направим близките дни,да се запознаем и да пием по нещо.ако има навитаци дайте да се съберем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Torpes 1 #310 Отговорено 21 Ноември, 2009 (Редактирано) Утре вечер МТТ 19.00 навити имали ? Редактирано 21 Ноември, 2009 от Torpes Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #311 Отговорено 23 Ноември, 2009 Аз май пак съм проспал събитието Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivelin85 116 #312 Отговорено 23 Ноември, 2009 дайте някаква дата да кажем 26-27 така ,че да се посъберем малко хора става ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #313 Отговорено 25 Ноември, 2009 аз съм навит само да е петък-събота че само тогава съм в добрич Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #314 Отговорено 25 Ноември, 2009 ОК казваме 27-11-2009 20:30 Кафе Escape Ето го къде се намира на картата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #315 Отговорено 27 Ноември, 2009 :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivelin85 116 #316 Отговорено 27 Ноември, 2009 хора дайте към 18:00 4е съм зает по късно.става ли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #317 Отговорено 27 Ноември, 2009 Абе то ние сме 3ма човека и не можем да се разберем, понеже на всеки му е неудобно в различен ден и час.Времето и часът са обявени и остават така!Колега ivelin85, като не можеш сега ще дойдеш на някоя следваща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivelin85 116 #318 Отговорено 27 Ноември, 2009 Абе то ние сме 3ма човека и не можем да се разберем, понеже на всеки му е неудобно в различен ден и час.Времето и часът са обявени и остават така!Колега ivelin85, като не можеш сега ще дойдеш на някоя следваща навит Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #319 Отговорено 27 Ноември, 2009 Ако беше по-рано щях да дойда и аз, че от 9 съм на работа... Таман и снощи подкарах сивушка пак, след 3 месечен престой в гаража .. Дано другата да е по-рано Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #320 Отговорено 28 Ноември, 2009 ще го еа заспах към 8 и неможах да стана повече др път давам клетва ще дода Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове