PoweRG 54 #121 Отговорено 15 Януари, 2009 Аз ще съм във Варна на 25.01.2009 ама ще се занимавам с Банкови системи - изпит така че ме отпишете.E, чи до 15:00 няма ли да се освободиш?И да се появя с Опел-а ли ? Искаш да видиш колко бой мога да изям или ще ми го играеш охрана ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #122 Отговорено 15 Януари, 2009 Аз ще съм във Варна на 25.01.2009 ама ще се занимавам с Банкови системи - изпит !!! така че ме отпишете.E, чи до 15:00 няма ли да се освободиш?И да се появя с Опел-а ли ? Искаш да видиш колко бой мога да изям или ще ми го играеш охрана ? A, охрана.. не и аз да налагам ми охрана да ти го играя, че и аз бой да ям покрай тебе !!! Майтапя се! Абе ако тряя ще оставиш хлопела малко преди метро, ша дода дата зема дан са излагаш ся .. :lol: Ади бре! Само 3-ма ли ще сме? Павкааааааааааааааааааа!! Хайде другите от срещите дето се събираме? Кво мълчите.. ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #123 Отговорено 15 Януари, 2009 отзависи дали ще събера пара за vinetque дядо коледа каза че неслушам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Svako_ 5 #124 Отговорено 17 Януари, 2009 вече приключих с колата и ще дойда Не прекалявайте с цитатите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #125 Отговорено 18 Януари, 2009 Така, така Почнахме да се събираме Станахме 4-ма Хайде ощееее ТЕНКО, ако вкараш лев за гориво ща зема с мене Ако нямаш минетка до тогава де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jongo bongo 0 #126 Отговорено 18 Януари, 2009 с удовоствие ще се присъединя .но трябва да си купя винетка до тогава и съм с летни гуми ако е като днес времето ще се присъединя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #127 Отговорено 20 Януари, 2009 Сега, стана ясно че колона за Варна ще има. Дайте да се разберем за час и място на тръгване? Предлагам 13:30 да се съберем на ЛукОйл-а на изхода за Варна или на 5-я километър. Вие си изберете, къде. За колегите без винетки ( ТЕНКО и jongo bongo ), вземете си поне една седмична и елате, ще е весело! Svako_, кажи на момчето със седана и Б18-ката и той да дойде ( не си спомням името му ) Аз казах на аверчето му с което беше последния път каза че ще говори с него, да дойдат. Да се представим добре и от Добрич, сега кво! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jongo bongo 0 #128 Отговорено 21 Януари, 2009 Аз вече си купих годишна винетка само се надявам да няма сняг че нямам зимни гумиа за срещата сякаш на лукоила е по добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stamatov 4 #129 Отговорено 21 Януари, 2009 (Редактирано) Здравейте колеги до сега не съм идвал на срещи кадето и да било този път мисля да се присъединя и засега съм с вас. Среща на лукойл 13:30 последно това ли остава? Редактирано 21 Януари, 2009 от stamatov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #130 Отговорено 22 Януари, 2009 Ами да! Това остава25.01, 13:30 СРЕЩА НА ЛУКОЙЛ-А(на изхода по пътя за Варна), ОТ ТАМ ВЪВ ВАРНА НА МЕТРО! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #131 Отговорено 22 Януари, 2009 Аз отпадам от групата :lol: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #132 Отговорено 24 Януари, 2009 Малко ъп на темата 13:30, 25(неделя).01.2009, ЛукОйл( на изхода по пътя за Варна!) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest White`DeviL #133 Отговорено 24 Януари, 2009 Момчета можете да заповядате на ОМВ на околовръстното във Варна към 14 часа да пием по едно кафе и да заформим една колона към МЕТРО. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #134 Отговорено 24 Януари, 2009 Момчета можете да заповядате на ОМВ на околовръстното във Варна към 14 часа да пием по едно кафе и да заформим една колона към МЕТРО.Да се надяваме че ще стигнем на време и няма да ви изпуснем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Svako_ 5 #135 Отговорено 24 Януари, 2009 трябва за 30мин.да сме там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stamatov 4 #136 Отговорено 24 Януари, 2009 и да закаснеем с 10 мин ще ги сварим предполагам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jongo bongo 0 #137 Отговорено 24 Януари, 2009 Каде е тази бензиностанция ОМВ тя не е ли по напред от метро и ако е така защо трябва да ходим до там и после да се вращаме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stamatov 4 #138 Отговорено 24 Януари, 2009 еми да се съберем с колегите от варна и да направим колона, доколкото разбрах всеки форум ще влезе в колона на паркинга като на 24 май Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest White`DeviL #139 Отговорено 24 Януари, 2009 Няма да тръгваме в 14 часа от ОМВ. Мисля към без 15 няма смисъл да бързате няма да се трепете по пътищата я. До 14:45 мисля че ще сме още там. Относно бензиностанцията къде се намира мадявам се някой от вас да я знае, ако ли не разгледайте темата за седмичните във Варна там има карта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CONEV 1 #140 Отговорено 25 Януари, 2009 (Редактирано) колеги лично ви благодаря затова че минахте към варна да се запознаем и ви гарантирам че днескашния ден няма да ви забрави смисъл такъв че помогнахте с дарения които небяхте длъжни да давате!БЛАГОДАРЯ ВИ от мен лично и от др колеги които ви споменаха с добро Редактирано 25 Януари, 2009 от CONEV Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #141 Отговорено 25 Януари, 2009 колеги лично ви благодаря затова че минахте към варна да се запознаем и ви гарантирам че днескашния ден няма да ви забрави смисъл такъв че помогнахте с дарения които небяхте длъжни да давате!БЛАГОДАРЯ ВИ от мен лично и от др колеги които ви споменаха с доброЗа нищо! Радваме се че се получи толкова добра среща! Дано има и други такива! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #142 Отговорено 30 Януари, 2009 Няма ли да се събираме скоро отново ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Svako_ 5 #143 Отговорено 30 Януари, 2009 ще се събереме ние ти забравиме физиономията,измислете кога и каде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pit 1 #144 Отговорено 31 Януари, 2009 дакажем сряда да се съберем ,но предложете място Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #145 Отговорено 31 Януари, 2009 (Редактирано) Срядата, малко по-средата на седмицата, сякаш не е много удачно.. За събота(другата), какво ще кажете? Към 20:00-21:00? Редактирано 31 Януари, 2009 от Ganchev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #146 Отговорено 1 Февруари, 2009 Пафка, честит рожден ден, братле! Да си жив и здрав! Много успехи в живота, много безаварийни километри с любимата Хонда и все нови Хонди да караш от тук насетне! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Svako_ 5 #147 Отговорено 1 Февруари, 2009 Мерси Иво, жив и здав и ти и всички от форума,и дано нещо по ново и мощно да падне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #148 Отговорено 1 Февруари, 2009 Павка и от мен пожелания за много хонди и кончета дето да не свалят усмивката от лицето ти!п.п. За събота аз съм на линия! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Svako_ 5 #149 Отговорено 1 Февруари, 2009 Павка и от мен пожелания за много хонди и кончета дето да не свалят усмивката от лицето ти! п.п. За събота аз съм на линия! мерси Румба,дано някой ден станат колкото твойте че и да ги мина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #150 Отговорено 1 Февруари, 2009 и от мене чрд - жив и здрав за другото знаеш как за събота мисля да покажа как нетрябва да се кара Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #151 Отговорено 1 Февруари, 2009 Така, вече официално да обявиме:СЪБОТА, 07:02:2009, 21:00, викам да се съберем до Хуманитарна Гимназия и от там да решим де да ходим? Има и голяма плаца наш ТЕНКО, да покаже как не трябва да се кара Съгласни? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jongo bongo 0 #152 Отговорено 1 Февруари, 2009 Честит рожден ден и от мен на рожденика жив и здрав и много безаварийно каране Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Svako_ 5 #153 Отговорено 1 Февруари, 2009 благодаря ви момчета за пожеланията на всички,сега за сряда няма ли да има нещо че се надявах за 20:00h да се събереме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #154 Отговорено 1 Февруари, 2009 Аз съм пак в бокса, така че едва ли ако решите в сряда да се съберем, ще присъствам. Предложих за събота(пак е малко вероятно да присъствам) да се съберем към 20:00-21:00 на плаца пред Хуманитарна и от там да идем някъде. Не знам както решите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stamatov 4 #155 Отговорено 3 Февруари, 2009 момчета и аз мисля да дойда тук от форума потдържам връзка с един колега от софия който в събота ще е тука и мислим да дойдем и двамата ако е възможно да е към 20:00 срещата че майака ми е рожденничка и ще се опитам да се отскубна за по едно с вас и да се връщам хем и да се запознаем с колегата на живо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #156 Отговорено 3 Февруари, 2009 аз на моята да и запаля огъня вътре пак ще дода .. че неска изгасна без мое желание Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #157 Отговорено 4 Февруари, 2009 Днеска живот и здраве, трябва да ми е готова колицата. Събота остава ли 20:00 на плаца до Хуманитарна? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pit 1 #158 Отговорено 4 Февруари, 2009 и аз засега съм на линия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mosho 0 #159 Отговорено 4 Февруари, 2009 много ми се иска и аз да се включа но съм до 22:00 на работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stamatov 4 #160 Отговорено 6 Февруари, 2009 тоя плац дето му викате е игрищата на хуманитарна правилно ли си мисля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове