Ganchev 54 #1 Публикувано 7 Септември, 2008 Какво стана с предишната тема? Някой май я е затрил... Та предлагам да се съберем пак и да видим колко човека ще сме тоя път. Гледам доста хонди се навъдиха в Добрич. Айде пишете, ден час, място? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pit 1 #2 Отговорено 7 Септември, 2008 ок ,но по-рана казвайте за дата и час , можеби вечер е най добреп.п. тъкмо ще ти дам лайсничките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #3 Отговорено 7 Септември, 2008 То лайсните, другата седмица ще ги взема преди срещатата ще е! Айде другите колеги добричлии, да не се крият Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #4 Отговорено 7 Септември, 2008 еее толкоз хонди в тоз добрич само 2ма са обадиха айде наистина една среща да направим да ви поразпитам за това онова че хич не ми е ясна колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest jongo bongo #5 Отговорено 7 Септември, 2008 аз сам навит по всяко време само предложете час дата и място (предпочитам да е вечер) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #6 Отговорено 8 Септември, 2008 Аз вече няма да се натискам да давам предложения, ако решите нещо ще се появя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ganchev #7 Отговорено 8 Септември, 2008 Ок, предлагам Сряда вечерта, към 21:00 на ЛукОйл-а който е срещу КАТ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest pit #8 Отговорено 8 Септември, 2008 ok Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TEHKO #9 Отговорено 8 Септември, 2008 ау ади да е вторник защото на 10заминавам у варна на даскалко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #10 Отговорено 8 Септември, 2008 утре вечер наистина може би ще е по добре може и аз да доида и някои друг от бч ако има навит.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #11 Отговорено 8 Септември, 2008 Утре вечер съм на работа... За това предложих да е срядата.. Ако има повечко желаещи за утре вечер ще измисля да се усвободя за час-два.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #12 Отговорено 8 Септември, 2008 ами от бч сме 2-ма за сега... сряда едва ли ще стане нз вие решавате.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jongo bongo 0 #13 Отговорено 8 Септември, 2008 двама се карат трети печели ,предлагам да е четвъртък от 20:00 часа на лукоил само че на този до варненското КПП ,там има повече пространство а и не е до ченгетата е не че и там не може да има ченгета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #14 Отговорено 8 Септември, 2008 ще се постарая да съм там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ganchev #15 Отговорено 9 Септември, 2008 Последно за кога остава? Тая вечер или сряда?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sexologaa #16 Отговорено 9 Септември, 2008 кажете за да знаем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #17 Отговорено 9 Септември, 2008 Така аз днеска към 21:00 ще бъда на ЛукОйл-а срещу кат, който може да дойде. Който не успее, може да се съберем в сряда пак! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pit 1 #18 Отговорено 9 Септември, 2008 Тук станало кото чат ще намина тогава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #19 Отговорено 9 Септември, 2008 Ако съм в Добрич ще мина и аз! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #20 Отговорено 9 Септември, 2008 и аз ще опитам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #21 Отговорено 9 Септември, 2008 Айде, колеги, аз отивам, дано някой успее да дойде! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ganchev #22 Отговорено 10 Септември, 2008 Снощи се получи доста добра среща, макар и малко да бяхме, и така тая вечер ще съм на ЛукОйл-а, който иска да заповяда! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #23 Отговорено 10 Септември, 2008 идвам аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jongo bongo 0 #24 Отговорено 26 Септември, 2008 колеги кога ште си направим пак една стрещичка макар и предня пат да бяхме малко дано този пат да сме повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pit 1 #25 Отговорено 26 Септември, 2008 кязвай те от по рано Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #26 Отговорено 29 Септември, 2008 (Редактирано) ми предлагам петък вечер, на същото място ( ЛУКОЙЛ ) ? Само дооточнете кой да бъде Навити?PoweRG, докарай тоя път черния призрък, не се скатавай Балчиклии надигнете се и вие на едно въстание и елате Редактирано 29 Септември, 2008 от Ganchev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pit 1 #27 Отговорено 30 Септември, 2008 Ще се постарая да дойда .Час??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #28 Отговорено 1 Октомври, 2008 Опа объркал съм, 03.10.2008 не 04 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #29 Отговорено 1 Октомври, 2008 там съм! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #30 Отговорено 2 Октомври, 2008 Малко ЪП на темата Хайде не се срамувайте, колкото повече, толкова повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lachezardo 2 #31 Отговорено 2 Октомври, 2008 аве хора даите да я направим в събота на 04 ако не е проблем ще мога и аз да доида че тогава се прибирам от варна...кво ще кажете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
a4oTo 1 #32 Отговорено 2 Октомври, 2008 Бахти ..... пак ще пропусна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #33 Отговорено 3 Октомври, 2008 Малко извън темата Power G изкарай призрака 4е са се навъдили бързи турбини из Добрич. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PoweRG #34 Отговорено 3 Октомври, 2008 Малко извън темата Power G изкарай призрака 4е са се навъдили бързи турбини из Добрич. Както казаха Ъпсурт:"Мишки срешу мене църкат! Като ме видят незнам къде си бъркат!"По темата: Момчета довечера в 21:00 съм на Лукойл-а срещу кат, имам обещанието на още един фен че ще дойде! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #35 Отговорено 3 Октомври, 2008 дами бройте ме и мене ще кацна и аз към 9 само да ми стигне бенза до там че много фарча Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Svako_ 5 #36 Отговорено 3 Октомври, 2008 момчета кога ще се видиме че ми домъчня за вас се неможе да се засечем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #37 Отговорено 6 Октомври, 2008 (Редактирано) момчета кога ще се видиме че ми домъчня за вас се неможе да се засечемМи ти се покри. Казвайте кога да е другата, само да не съм нощна че тряя да идвам със Застрата .. Балчиклий скатавате се! Само sexologaa ви отсрами за 2-ри път.. Ней кой знае колко пътя с 10-20 лв ще дойдете, айде Редактирано 6 Октомври, 2008 от Ganchev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #38 Отговорено 10 Октомври, 2008 Седмични или месечни ще ги правим ? Давайте предложения, че темата нещо западна! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #39 Отговорено 10 Октомври, 2008 ади бе среща няма ли да има предлагам утре ако днес не се е състояла Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #40 Отговорено 12 Октомври, 2008 (Редактирано) Седмични или месечни ще ги правим ? Давайте предложения, че темата нещо западна!Ами не знам, както кажете! Айде и другите добричлии да се обадят да кажатади бе среща няма ли да има предлагам утре ако днес не се е състояла Ти да вземеш да се оглеждаш като караш ли кво ? Днеска свиря, махам, викам, святкам само на 2 гуми дето не я изправих колата, нашия ни звук, ни картина ;) Редактирано 12 Октомври, 2008 от Ganchev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове