Jump to content
TI_GONISH

Имате си нов член на клуба :)

Recommended Posts

Здравейте братлета, от днес официално съм собственик и фен на марката ХОНДА ! Токущо си я докарах от Германия на собствен ход. Прикачвал съм снимки в друга моя тема още от сайта. Количката е Хонда Акорд 2.3и ES 154 к.с., газов инжекцион Tartalini , оригинални затъмнени задни стъкла, допълнитлен тунинг( за който ще се допитам до вас допълнително), и всички всевъзможни екстри, без автоматични, но аз и не искам такива :). Сега ми пожелаите само хубави неща, знам, че Хонда е марката, и се надявам да съм взел нещо читаво!

Редактирано от TI_GONISH

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ти е честита по тоя повод :)Добре дошъл.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси много братлета ! Относно тунинга, В Германия по някакав начин са снижили колата, не знам, със спортни пуржини или нещо друго, но доста 4увства неравностите и си е твърдичка, то имам чувстрвото амортисиора няма почти никакав ход. На единия калник отвътре пише нещо си "-35о", но представа си нямам какво е това :) А иначе сега ми предстои сериозен преглед на всеки един детаил! Ако може подскажете ми каде да се съсредоточа и има ли нещо специфично, което трябва да проверя? Годината на производство е 2002!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте братлета, от днес официално съм собственик и фен на марката ХОНДА ! Токущо си я докарах от Германия на собствен ход. Прикачвал съм снимки в друга моя тема още от сайта. Количката е Хонда Акорд 2.3и ES 154 к.с., газов инжекцион Tartalini , оригинални затъмнени задни стъкла, допълнитлен тунинг( за който ще се допитам до вас допълнително), и всички всевъзможни екстри, без автоматични, но аз и не искам такива :lol:. Сега ми пожелаите само хубави неща, знам, че Хонда е марката, и се надявам да съм взел нещо читаво!

честито колега

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...