Jump to content
Wyvern

Стойките на двигателя

Recommended Posts

Имам следния въпрос еднакви ли са стойките за монтиране на двигателя към купето на цялата 5г сивик в смисъл мога ли да ползвам стойки примерно от Д16З6 за да монтирам Б16А2 в 5г хеч?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако твоито купе е Д16З6 ще падне голямо преправяне, не че е невъзможно ама отива 1 ден ако знаеш точно какво да правиш иначе зор голям.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трабва ти задната лапа и тампона откъм ангренажа от Б16-ката,тва е за монтажа а принципно има и други разлики

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трабва ти задната лапа и тампона откъм ангренажа от Б16-ката,тва е за монтажа а принципно има и други разлики

Това значи ли че тампона откъм скоростната кутия и стойката която е на скоростната кутия отпред точно зад радиатора ще паснат?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не не зна4и,но ако ги няма6 не е фатално(аз карах близо година без този тампон) :) с лостовете за скоростите как си...а с водните марку4и и радятор?

Редактирано от Dragi4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичко имам липсват ми само тоя предния тампон и задната лапа. Обаче ако смяташ да разхвърляш някоя Б16ка от твоите може и да взема някоя друга част :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Б16-ки нямам :) мисля към К20 да се устремя :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Wyvern

Ще свърши но забелязваш ли че пише за Д и Б сериите което ме навежда на мисълта че и тампоните от Д серия би трябвало да паснат на моята б16а2. Точно това ми беше и въпроса дали сега ако отида в моргата и сваля тампоните на д15б2 и ги сложа на моята б16 ще паснат и няма да има проблеми после със слагането в купето.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май не ми вярва6 на мене а :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май не ми вярва6 на мене а :bounce:

Вярвам ти все пак имаш доста по-голям опит от мен с двигатели на Хонда просто колегата maniakk вдигна темата с тоя линк :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...