hondari 1 #1 Публикувано 6 Септември, 2008 (Редактирано) Днес към 7 часа го изложиха и него за да му се порадват хората. За които не могат да го видят - ей го на.... Редактирано 6 Септември, 2008 от hondari Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Animal #2 Отговорено 6 Септември, 2008 (Редактирано) Карбоновите елементи по интериора ми идват в повече и лентата на капака не ми харесва, иначе е много хубава. Редактирано 6 Септември, 2008 от Animal Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #3 Отговорено 7 Септември, 2008 Поне да го бяха поизмили и да бяха изтупали стелките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
323f-fan 4 #4 Отговорено 7 Септември, 2008 Баси мърлявият шоуавтомобил.На първата снимка забележете колко прахоляк има от вътрешната страна на прозореца. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
loko_fc 0 #5 Отговорено 7 Септември, 2008 Карбоновите елементи по интериора ми идват в повече и лентата на капака не ми харесва, иначе е много хубава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #6 Отговорено 7 Септември, 2008 Мърлявичък , ама кефи яко . Ако и емблемата Type R не бяха объркали и сложили R-то отпред Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondari 1 #7 Отговорено 7 Септември, 2008 Момчетата го докараха късно и го вкараха в мивката да го изкъпят набързо и за тва е така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #8 Отговорено 7 Септември, 2008 Тая Хонда я зная аз лично от спийд фест-а тук в София преди около година. Онзи, на който имаше и формула. Не е нещо ново, преди само нямаше май объркания R type отзад Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ogi_Stoev #9 Отговорено 8 Септември, 2008 Видях я в Калояново - честно казано - хич не ми хареса. Интериора е ужасен. Не умаловажавам труда на момчетата но не ми харесва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest pamo #10 Отговорено 8 Септември, 2008 С това R тайп отзад.... сетих се за ягуар Е-тайп, те дори англичаните си я произнасят тайп ар тая Хонда Малко объркано, но колата си е готина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #11 Отговорено 8 Септември, 2008 И аз не умаловажавам труда на хората, не е лоша колицата, видях я в калояново,но лично на мен не ми допада особено много. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MissCaprice 37 #12 Отговорено 9 Септември, 2008 Тази лента отпред някак си не се връзва особено много с останалото .. нооо като цяло МНОГО ми харесва .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Lil_Kill #13 Отговорено 9 Септември, 2008 Поклон пред ГЕгиТе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Overkill 0 #14 Отговорено 10 Септември, 2008 Ето така ме кефи в пъти повече Та това е TYPE R по-дяволите .......не знам защо трябва да го "правят по-красив" от колкото си е Че те не са тунинговали Type R, а R Type ! Явно има някаква разлика между двата модела, като втория сигурно е свръхсекретна разработка на Хонда съвместно с Ягуар !Иначе като махнеш тунинга количката е супер! Веднъж засякох една под Кауфланд във Варна и само от звука ми се разтрепериха краката... Перфектната кола- малки габарити, мощен двигател, стабилна на пътя... Просто Хонда ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
platinium 0 #15 Отговорено 10 Септември, 2008 Е за тая кола, няма какво да се каже, освен че е повече от супер, уникална е! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове