honda_25 0 #1 Публикувано 6 Септември, 2008 значи колеги получава се много странно какрам си аз акордеона и няма ядове но като го пусна по енерция изключен от скорост започва да загрява това се получава след продалжително каране като го включа пак на скорост след 100м. температурата си се нормализира и докато си карам на скорост няма ядове.я сега дайте предложения от какво може да е????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 6 Септември, 2008 Охладителната течност в системата е намаляла. В разширителният съд дори да е на ниво, като отвориш капачката на радиатора / само на студен мотор / ще видиш, че е намаляла. Доливаш и всичко трябва да се оправи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Leader 0 #3 Отговорено 6 Септември, 2008 значи колеги получава се много странно какрам си аз акордеона и няма ядове но като го пусна по енерция изключен от скорост започва да загрява това се получава след продалжително каране като го включа пак на скорост след 100м. температурата си се нормализира и докато си карам на скорост няма ядове.я сега дайте предложения от какво може да е????? С ква цел караш по инерция ?Тая водна помпа за какво ти е...Карай на скорост да може да се върти охладителната течност.Така почти си на положение да чакаш да охлажда докат си спрял...Не разчитай само на обдухването все пак....Ако беше достатъчно немаше да трябва помпа.След като на ниски обороти явно няма достатъчен дебит и скорост, за да охлади, или е позатлачен радиатора или липсва течност... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_25 0 #4 Отговорено 6 Септември, 2008 (Редактирано) значи колеги получава се много странно какрам си аз акордеона и няма ядове но като го пусна по енерция изключен от скорост започва да загрява това се получава след продалжително каране като го включа пак на скорост след 100м. температурата си се нормализира и докато си карам на скорост няма ядове.я сега дайте предложения от какво може да е????? С ква цел караш по инерция ?Тая водна помпа за какво ти е...Карай на скорост да може да се върти охладителната течност.Така почти си на положение да чакаш да охлажда докат си спрял...Не разчитай само на обдухването все пак....Ако беше достатъчно немаше да трябва помпа.След като на ниски обороти явно няма достатъчен дебит и скорост, за да охлади, или е позатлачен радиатора или липсва течност...значи колеги преди малко като ходих да тренирам видях че под колата има капки антифриз утидох до сервиза на моите хора и като спрях забелязах че си капе по малко антифриз от радиатора.Сложих и една добавка за радиатор и да кажа че минах кам 20км.градско оставих колата да работи на място и нямаше течове,което много ме радва.иначе проверих всички възможни варианти,и много ви благодаря за бързите отговори. Редактирано 6 Септември, 2008 от honda_25 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radko 10 #5 Отговорено 9 Февруари, 2009 значи колеги получава се много странно какрам си аз акордеона и няма ядове но като го пусна по енерция изключен от скорост започва да загрява това се получава след продалжително каране като го включа пак на скорост след 100м. температурата си се нормализира и докато си карам на скорост няма ядове.я сега дайте предложения от какво може да е????? С ква цел караш по инерция ?Тая водна помпа за какво ти е...Карай на скорост да може да се върти охладителната течност.Така почти си на положение да чакаш да охлажда докат си спрял...Не разчитай само на обдухването все пак....Ако беше достатъчно немаше да трябва помпа.След като на ниски обороти явно няма достатъчен дебит и скорост, за да охлади, или е позатлачен радиатора или липсва течност...значи колеги преди малко като ходих да тренирам видях че под колата има капки антифриз утидох до сервиза на моите хора и като спрях забелязах че си капе по малко антифриз от радиатора.Сложих и една добавка за радиатор и да кажа че минах кам 20км.градско оставих колата да работи на място и нямаше течове,което много ме радва.иначе проверих всички възможни варианти,и много ви благодаря за бързите отговори.Здрасти колега,Аз също карам Акорд и като теб един ден спирам колата и слушам нещо капчи,гледам долу и се вижда,че радиатора капе.Аз също сложих такава добавка, но явно при мен проблема е бил по-голям щото ми харчеше 1л антифриз на 40 км.Отидох в сервиз и направо нов радиатор. 295 лв с поставяне и пълнене.Забравих за този проблем и сега си карам с удоволствие Акорда.Това е моя съвет-сменяй с нов,защото рано или късно пак ще протече! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #6 Отговорено 9 Февруари, 2009 Не е изключен варианта да имаш проблем и с водната помпа, сменял ли си я някога ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Magnum 7 #7 Отговорено 9 Февруари, 2009 кофти кабел/връзка или датчик някъде?няма логика да прави това, на скорост (и газ) да не загрява, а по инерция да вдига температурататогава на място ще изкипи - а явно това не се случваколега пробвай диагностика дали ти се включва перката - като загрее колата, я спираш на място, вдигаш капака, и както работи двигателя, чакаш да видиш перката дали се включва. също така се ослушвай за съмнителни шумове, бълбукане или кипене някъде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_25 0 #8 Отговорено 9 Февруари, 2009 значи колега наистина не кипи течноста проверих всичко възможно,вече не ми загрява откакто сложих добавката в радиатора което значи че ми е губела течност от самия радиатор и сега вече е отстранен проблема като се видя малко с кинти ще купувам нов но за сега ще кара така че сега ми се приби и радиатора на климатика.то не е една беля и изтече фреона,абе то шибана работа да му Е.......А ма.....та. П.С. мерси на всички които са ми отговорили или дали съвет а сега дайте и радиатора на климатика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
joro_www_joro 0 #9 Отговорено 9 Февруари, 2009 В неделя на църква с една свещ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_25 0 #10 Отговорено 10 Февруари, 2009 е колега недей така де да се надяваме да не стигаме до църква Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове