M&M 236 #1 Публикувано 4 Септември, 2008 Има ли вариант на двигател H23 да се сложи глава с V-tec от H22.Akо някой го е правил да сподели... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #2 Отговорено 4 Септември, 2008 Има , ама се сменят още сума неща за да стане , трябва да имаш една цяла H22-ка и да намериш нещата от H23 които ти трябват , а не обратното.Zniper -a се беше пробвал , ама дали го завърши или се отказа незнам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #3 Отговорено 5 Септември, 2008 Преди се вълнувах от този мелез,но беше отдавна......може и да греша,но май нямаше нужда да имаш цяла Н22-ка.....точно за да използваш различния колянов вал и ход на Н23-ката,като добавяш главата от Н22 за да имаш по-високи обороти......Но има разлики между двата мотора,като сериозна такава са пръскалките на маслото към буталата,което май е задължително да го добавиш......Иначе има разлика в ангренажните ремъци и ролките им,не съм сигурен с кой ремък се кара това нещо...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #4 Отговорено 5 Септември, 2008 До колкото си спомням Zniper като го правешв май и много от периферията на двигателя е различна , защото и той се хвана така и излезнаха нещата по-сложни отколкото се очакваше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aladin 0 #5 Отговорено 5 Септември, 2008 Доста по-евтиния вариант е да си сложиш направо H22-ка, повервай проверил съм го. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M&M #6 Отговорено 5 Септември, 2008 Колега, колко ти излезе swap-a ,каде го прави и как стоят нещата с "узаконяването" на този мотор-плащат ли се акцизи....? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #7 Отговорено 5 Септември, 2008 Не мога да пра6там ли4ни за това ти пи6а тука,каквото и да ти потрябва за суапа го имам..пръскалки мръскалки периферии 6туротии е нали4но,цена не мога да ти кажа преди да разбера какво то4но 6те ти трябва.За монтажа 6те ти дам телефон4е утре когато ми звънне6 на 052 762319 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #8 Отговорено 5 Септември, 2008 това което го има при Драго ти е достатъчно за суапа твойта да стане витек,има и кой да го направи,концепцията на тоя франкенщайн доколкото знам е по добре и от стандартна х22-ка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #9 Отговорено 6 Септември, 2008 1500 лв 6те струва суапа с 4асти и труд Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M&M 236 #10 Отговорено 8 Септември, 2008 В кратък размисъл съм.Но наистина ме притеснява надежността на бъдещият мелез.Дали 6те издържът буталата и др 4асти в блока на по-високите обороти на v-teka. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M&M 236 #11 Отговорено 8 Септември, 2008 И не бяха ли буталата на Н22 ковани. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове