DJDOGI 0 #1 Публикувано 2 Септември, 2008 според вас кои ще излезе 1 на 400 метра моя перлюд 2.2-136 или зафира наи-новия модел 1.9 CDTI ...? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #2 Отговорено 2 Септември, 2008 ти... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #3 Отговорено 2 Септември, 2008 Зависи дали Опела е с автоматична или ръчна кутия, до 100 ще го издърпаш, но на 400 метра не се знае със сигурност, 150 коня дизел е !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pit 1 #4 Отговорено 2 Септември, 2008 (Редактирано) а бе доста си вървят тез зафири че може и нещата да отидат на кантар и да те отнесеп.п. един път подцених една такава на изкачване Редактирано 2 Септември, 2008 от pit Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DJDOGI 0 #5 Отговорено 2 Септември, 2008 Пича казва че е 120 к.с ама като гледам че последните 2 от CDTI са червени много ме самнява !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #6 Отговорено 2 Септември, 2008 Опела прави малко над 10сек. до 100(ако е новия 150к.с.,стария е по слаб) Не е за подценяване, но според мен Хондата е отпред.С добър старт го мачкаш, а и си по лек - опела мисля е над 1600кг. Ако се пускате свали всичко от багажника !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #7 Отговорено 2 Септември, 2008 ей доги що за глупав въпрос си задал бре ти да не си с бебешка количка че се съмняваш кой каде ще е ?Я ги наредете и му кажи за да е по честно ще ти дам една кола преднина за ад те бия с по малко !!! а ако те претеснява за старта специално ще дойда и ще карам твойта колица за да му дам една голяма фира на тоз със зафирата malko danni Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers #8 Отговорено 2 Септември, 2008 хахахаха стига аз да не съм някав тунинг елемент !!! майтапа настрана пусни са и му дай фира още повече пък тоз дизел ще сдаде багажа като се напъне малко тва са коли за семейни пикници там да драпа малко и толкова ,пуснете се ама мисля че той няма да иска Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #9 Отговорено 2 Септември, 2008 зафирата няма шанс!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Еди Ведър #10 Отговорено 2 Септември, 2008 Пича казва че е 120 к.с ама като гледам че последните 2 от CDTI са червени много ме самнява !!!...имам приятел с такава от магазина е купена преди месец два 120 кс. няма червени букви отзад ама с един чип става 150 коня той ще слага след гаранцията.Вози ме в нея да си призная яко ускоряване има не вярвам да е чак 10 сек.А ако е 150 коня не ми се мисли ...като я порзаработи ще ги сборим той може и тайно да бодне чипчето ,щото много иска да покаже,че Опелите са по бързи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest YordanIvanov #11 Отговорено 2 Септември, 2008 ...имам приятел с такава от магазина е купена преди месец два 120 кс. няма червени букви отзад ама с един чип става 150 коня той ще слага след гаранцията.Вози ме в нея да си призная яко ускоряване има не вярвам да е чак 10 сек.А ако е 150 коня не ми се мисли ...като я порзаработи ще ги сборим той може и тайно да бодне чипчето !!! ,щото много иска да покаже,че Опелите са по бързитой и да покаже че са по-бързи това НИЩО не променя в цялата ситуация на постоянния спор между марките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG #12 Отговорено 2 Септември, 2008 Според мен никой няма да победи докато го карате на лафче тука , аз ли ще бия? той ли ще бие? нареждайте се и ще стане ясно, ко има толкова..................................... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #13 Отговорено 3 Септември, 2008 Според мен никой няма да победи докато го карате на лафче тука , аз ли ще бия? той ли ще бие? нареждайте се и ще стане ясно, ко има толкова.....................................Това щях да кажа ама ти ме изпревари ... Хайде ходете се забавлявайте пък и снимайте клипче та и ние да се забавляваме Успех!! ще го дръпнеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rockDrive 12 #14 Отговорено 3 Септември, 2008 колега аз съм се дърпал с такава кочина от движение, моя мотор е 2.0 133 и до 100-120 го дърпам яко после не е чак толкова голяма разликатауспех ще го размажеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове