Jump to content
Shantaram

Индикатор за състояние на двигател

Recommended Posts

Здрасти на всички, Случи ми се нещо онзи ден и понеже ръководството за колата е само на немски език /а пък мен там хич ме няма/ не мога да се ориентирам..леко съм с естегнал да не вземе да се окаже нещо сериозно, заради което се обръщам към "гилдията" за съвет..и за помощ:drool: Карах извън града с около 150, когато видях, че светна лампичкта за състоянието на двигателя на таблото. Веднага отбих, отворих капака, всичко изглеждаше нормално..Отново запалих двигателя и лампичката вече не светеше - двигателят работеше на нормални обороти, маслото си е наред..отбелязвам, че не ме бива особено с двигателите:yawn: Дали това може да се дължи на някаква моментна грешка и според вас има ли смисъл да водя "мацката" на диагностика? Май при всички положения ще я закарам да я погледнат, но няма по-добър начин за прогрес от дискусия тук. Поздрави!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз го имам същия проблем .. само че на мен ми свети постоянно и не иска да изгасва .. като теб и аз не знам какво да направя .. попитах, но за сега никой не ми е отговорил .. може би при теб само загатва за проблема щом е загаснала докато при мен направо ми вади очите :drool:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мисля че ако не свети чека не показва и грешка - и на моята един път и светна чека и след няколко паления изчезна - мисля че при по продължително каране с висока скорост не и стига бензина - ниско налягане може би - знам ли

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За да няма знам ли, компютъра си генерира грешки, които могат да се прочетат по всяко време. Прочетете си ги и после ще си направите изводите сами. Успех.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз го имам същия проблем .. само че на мен ми свети постоянно и не иска да изгасва .. като теб и аз не знам какво да направя .. попитах, но за сега никой не ми е отговорил .. може би при теб само загатва за проблема щом е загаснала докато при мен направо ми вади очите :lol:

И моита светеше и не гаснеше и ме дразнеше и се оказа ЛАМДА СОНДА смених я и загасна провери и ти може да е съштото ;)ЗА по сигорно е закараи на диагностика...........аиде Успех................

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...