dpeev 0 #1 Публикувано 1 Септември, 2008 Попадна ми интересна статия на тема пастиране. Оказа се че в Габрово има много добър майстор, който ще направи всичко възможно колата ви да изглежда като нова:Ето линк към статията: тук Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aλexandro 12 #2 Отговорено 1 Септември, 2008 Не знам какво му харесва на автора този "портокалов" лак !!! Да я беше полирал поне... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #3 Отговорено 3 Септември, 2008 прилича на платена реклама. някак си силикона по гумите прерасна в тема за майсторско пастиране и нуждата от него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Пешо 2 #4 Отговорено 21 Юни, 2009 За да получа инфо от първа ръка, две седмици предварително аз си резервирах ден и се вдигнах от Пловдив до Габрово. От ентусиазъм, когато пристигнах в града на шегата и рязаните котешки опашки, муцуната на Акордиона си имаше черна маска - от насекоми... Десо направи подробен оглед, сподели плана си с мен и ме попита за моите очаквания, специфични забележки и пр. Аз му казах, че се доверявам на професионализма му, за който бях прочел във форума на една друга марка, и се отправих на културен, шопинг и гастро туризъм (Боженците, Етъра, ... списъкът е дълъг). Осем часа по-късно Десо ми звънна и отидох да си взема колата. Много съм доволен - радва ме, защото прилича на тази, която дойде от Германия. След половин година ще ида пак... Този път ще отскоча и до Трявна, докато той се поти над Акордиона. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #5 Отговорено 21 Юни, 2009 В Пловдив има много добър майстор - под Родопския надлез при автомивката, казва се Иван. Вече 3г ми поддържа акорда и работи перфектно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #6 Отговорено 21 Юни, 2009 Още един глас за пича от Габрово Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivo Koynov 12 #7 Отговорено 24 Септември, 2009 Мощен глас, с две ръце за Десо - ФЕНОМЕН! В BMW форума (там случайно открих въпросния Десо) съм споделил изключително позитивните си впечатления, също така и тук:http://www.nissanbg.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=17152 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове