ivaivalito 8 #1 Публикувано 31 Август, 2008 Колата е Д15Б2 паля е преди малко запалва перфектно на бензин,Обръщам на газ и тръфвам ама колата нещо не бачка както трябва настъпвам е и на ГАЗ на 3 000 оборота умира все едно имам ограничител.Пълня догоро от друга газстанция слагам блу форс на Петрол и за зареждам и от ЛУКОЙЛ пак цед не ще на 3-4 хил оборота на газ забива муцуната.Обръщам на бензин и си ги вкарва 8 хилки без проблем.Газовото ми е на 1 година къдер може да е проблема ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 206 #2 Отговорено 31 Август, 2008 бем ли го?! източвал ли си "шлаката", мисля веднъж годишно от изпарителя трябва да се източи това което се е събрало... на моята Ловато отдолу има един винт който се отвива и изтича малко черна смрад... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fido Dido 4 #3 Отговорено 31 Август, 2008 Да не би да си обеднил сместа? На маркуча, дето влиза в плочката има винтил с пружинка отдолу. Пробвай да го развиеш на ръка с около половин оборот и пробвай пак. Но преди това си смени възд. филтър - газовите са много капризни към този консуматив - поне на 5000км. е препоръчително да го смениш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове