EdinR-DrugB 0 #1 Публикувано 31 Август, 2008 Здравейте,искам да сменя старата .. дайте съвет за нова!?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shadow^Dancer 18 #2 Отговорено 31 Август, 2008 NSX Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #3 Отговорено 31 Август, 2008 (Редактирано) 8ма ген. Type-R. Колега какъв е тоз въпрос... Сметни си парите, отвори мобиле и си харесай 1.... Става време да сменям старата жена с нова... Каква да взема... Редактирано 31 Август, 2008 от manniakk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #4 Отговорено 31 Август, 2008 Да ве, приятел много странен въпрос си задал,все едно какъв телевизор да си купя...има от 200 и от 20000лв.Сметни колко пари имаш и разгледай малко и като се колебаеш от няколко модела,пиши и ще помогнем с каквото можем тогава... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest pip #5 Отговорено 1 Септември, 2008 ами за около 7 бона ... то какви ли не има за тези пари а аз като не разбирам толкова кви да ги върша?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest pip #6 Отговорено 1 Септември, 2008 главно ме интересува англичанка или японец да баде?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorkaeff 1 #7 Отговорено 3 Септември, 2008 Японка според мен е по-добре. Все пак всички части са и японски Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_huliganka 1 #8 Отговорено 3 Септември, 2008 Ако караш 6-та ген, както пише в профила ти, за 7к няма как да я смениш за по-нова. За тези пари прелюд 4г, някой акорд от това време или читав сивик 6-та . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Pepix_ #9 Отговорено 3 Септември, 2008 EE8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове