ivan74 3 #1 Публикувано 30 Август, 2008 Зравейте!Днес рано-рано посетих поредното автоизложение във Варна-ДКС. Много се разочаровах от това, че Карада е наела изложбената си площ в трета глуха(зала Хореография). Иначе новия Акорд има супер агресивна визия и ме изпълни с въздишки! Пожелавам всекиму такъв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesso_varna 167 #2 Отговорено 30 Август, 2008 Като цяло струва ли си да се ходи на автосалона, защото преди 2-3 години ходих и се разочаровах, доста постничък беше. Колко парички е билетчето? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesso_varna 167 #3 Отговорено 30 Август, 2008 (Редактирано) Грешка, сори колеги, натиснах грешен бутон. Редактирано 30 Август, 2008 от vesso_varna Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shkarcheto 0 #4 Отговорено 31 Август, 2008 Най интересното колеги,4е и Акорд-а и Црв-то гои продадоха още на откриването. Така 4е боза или не, на мен ми направи впе4атление,4е салонът беше посетен от доста семейства, с интерес СУВ или джип. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shotgun LUDA 38 #5 Отговорено 31 Август, 2008 Акорда наистина е много хубав, но и черния СААБ хич не е зле(около 250 коня). И Корвета Z06 (512MB опа исках да кажа HP) Като цяло наистина няма кой знае какво да се види.Щях да забравя най-важното - на външния паркинг са газаджиите, е там вече е интересно Показват колко е хубав газовия инжекцион Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове