alf 0 #1 Публикувано 30 Август, 2008 Здравеите аз сам малко нов и ако може някои да ми каже каде се намира дроселовата клапа на D15Z3 англичанка ште му бъда много благодарен. Търсих в форома но не можах да намеря дали някои пускал тема каде се намира тая клапа.. Благодаря предварително........................ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #2 Отговорено 30 Август, 2008 (Редактирано) има една черна пластмасова кутия където ти е въздушния филтър - и от нея излиза черен маркуч проследи него и ще стигнеш до дросела. Редактирано 30 Август, 2008 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanko_2 0 #3 Отговорено 30 Август, 2008 Можеш да се ориентираш и по жилото на газта . И то е закачено за дросела. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest doctor #4 Отговорено 30 Август, 2008 Ами горе доло това представлява, този дросел е от Д16А6 ама в момента нямам под ръка друг да ти снимам: от ляво се вижда макарката за която се хваща жилото за газта. По просто незнам как да го обясня, ама мисля че се разбира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest teror1sta #5 Отговорено 30 Август, 2008 това ограденото е дросела . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alf 0 #6 Отговорено 30 Август, 2008 Благодаря много намерих го и го почистих и сега колата ми е ок много ви благодаря за съдеиствието...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
caesar 0 #7 Отговорено 30 Август, 2008 Моля те, разкажи как почисти твоя дросел. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doctor 13 #8 Отговорено 30 Август, 2008 С нафта търкаш с четка за зъби, после пръскаш с Меглио и измиваш с вода. За по големи нагари с W5 или във честотна вана ама няма да се наложи. Ето един само с нафта: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове