Jump to content
steff

Време за профилактика.

Recommended Posts

Тази тема може да я има в много други такива за което моля да ме извините.Та първо с хвалбите: Купих си хондата (6 ген) на 121 000 км сега е на 129 000 км и в началото смених масло и филтри (въздушен и маслен) и някав датчик на термостад ли беше не помня който струва 35 лв, мисля + маншон и платих някаде 40 - 45 лв (това го направих като я купих) до сега освен за бензин нито един лев не съм дал за каквото и да е било , а само за течност за чистачки ;) Всичко дотук ме радва много, но и ме кара да се тревожа за това че е машина и трябва да се сменя все пак нещо няма начин скоро идва време за смяна на масло и маслен филтър , да попитам въздушния филтър кога трябва да се сменя някой ми казват през 20 000 км..? и искам да отида в Омбре да сменя тези неща , никога не съм ходил там , не знам каде се намира , гледал съм темата за това къде е Омбре 2 но не мога да се сетя къде е точно... и искам да питам дали е възможно да си запазя час за смяната на маслото и филтрите , да отида и да проверят всичко по колата и да сменят ако трябва нещо друго да се сменя. някой да ми каже какво точно да направя и дали Омбре е мястото да го направя и да обясни ако трябва лично да ми обясни къде точно са сервизите Омбре защото съм малко зле с имената на улици и булеварди а минавам през всички , въпреки тва ми е тежичко да ги помня а и не се старая..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има достатъчно инфоррмация като телефони и адреси в рубрика СЕРВИЗИ И МАГАЗИНИ,погледни там и се обади на някой от телефоните.Успех. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, наистина има много за четене по въпроса. Като си гледал мненията за този сервиз, не ти ли стана ясно за какво става въпрос? Прочети още малко и тогава въпросите. Относно местоположението, има си карта, ако не се ориентираш по нея, здраве му кажи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...