Jump to content
REDASI

Honda Accord 1.8ls 1997

Recommended Posts

Здравейте , съфорумци!Обръщам се към вас с надежда за някакво решение на проблема , а той е : вибриции по волана и купето.От къде могат да възникнат и каква е причината?Проверени са тампоните на двигателя , които са били добре.Оборотите на двигателя са стабилни , малко над чертата под 1000. :whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте , съфорумци!Обръщам се към вас с надежда за някакво решение на проблема , а той е : вибриции по волана и купето.От къде могат да възникнат и каква е причината?Проверени са тампоните на двигателя , които са били добре.Оборотите на двигателя са стабилни , малко над чертата под 1000. :whistle:

A гумите прегледа ли си ги??Защото при мене беше същото и чак след 3-тия гумаджия се оправиха нещата.Просто не стоях при предните двама и те съответно нищо не са направили освен да ми вземат парите.Обаче на третия му стоях и сега нямам тези проблеми.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за волана ,провери дали вибрациите се засилват при десен завой с леки неравности, ако е така провери си кормилните накраиници и ако са ок мисли за рейка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам да внеса уточнение: вибрициите са на празен ход.При движение няма такива.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

с това трябваше да започнеш, да си сменял ангренаж? балансиращи валове , тампони....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявям се че ще ползвам темата но и при мен ги има тези вибраций на празен ход.Моята е accord 2.0ls и ако може да ми кажете по какъв начин това че съм сменил ангренаж може да е създало тези вибраций.И съответно как да ги оправя.Мерси предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Презацепване на ремъци (поне на балансиращия вал), ако смятате че ангренажния е на точните белези :) .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...