Ivaylo_Iliev 5 #1 Публикувано 26 Август, 2008 Здравейте, днес докато се ровех във Vbox-а се натъкнах на един доста невероятен клип, поне за мен. Та реших да го споделя с Вас, за да изкажете мнение ако имате желание. Ето го и клипчето:http://www.vbox7.com/play:13eaf472Ето и един доста поучителен клип:http://www.vbox7.com/play:2226528bКлиповете са доста добри. Поздрави и приятно гледане:DP.S. Ако мястото на тази тема не е тук, не е интересна или има подобна някъде друкаде, моля да ме извините Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DundyTheCroc #2 Отговорено 26 Август, 2008 Под стъклата има сигурно 60 санта дунапрен, вижте как потъва пича като минава валяка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest civic 1994 #3 Отговорено 26 Август, 2008 Да оставим това, че нищо не му стана от валяка "Изправи се", ама от толкова стъкла и то остро при такава тежест само една малка раничка - ЕДВА ЛИ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest xNETZx #4 Отговорено 26 Август, 2008 хаха истина е да и мен вчера ме прегази валяк Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #5 Отговорено 26 Август, 2008 мен ме впечатли речта на Стив Джобс просто имах чуството че немигнах и недишах много добра реч с много истински елементи просто е неверотна ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest xzibi7 #6 Отговорено 26 Август, 2008 или там където е послано и има стъкла има 1 метър дупка отдолу с дунапрен, или ако сте гледали по Дискавъри има нещо като заболяване на костите - супер меки и гъвкави и може да заема всевъзможни форми на тялото, просто всичко де що е кокал и костичка е като гума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #7 Отговорено 26 Август, 2008 абе аз доколкото знам пича е фокусник и прави яки магийки но ако е толкова истина защо има едни големи бели кърпи или каквото и да е там сложени са на валяка за да не се вижда от публиката като се показват краката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivaylo_Iliev 5 #8 Отговорено 26 Август, 2008 Речтта на Стив Джобс наистина те оставя без дъх Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
micro 1 #9 Отговорено 26 Август, 2008 Я напишете в търсачките cris angels да ви се поизправят косите.А и вече го имаше обсъждано. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xzibi7 0 #10 Отговорено 26 Август, 2008 като е толкова корав аз да му кажа къде да легне и аз да намеря валяка, който ще бъде каран от мен, само после да не ме съдят като го отлепят от асвалта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове