Jump to content
weapon R

Warning!

Recommended Posts

Не ме питайте защо по дяволите трябва да се продава такава кола-направена с толкова много пари и толкова много майсторлък.Аз просто се ангажирам с продажбата на най-коравия Прелюд на Балканите.Който не вярва да дойде,да се убеди и да замъл4и завинаги.

За основа служи един Прелюд 96-та година,вси4ки екстри плюс 4 завиващи колела и дигитален километраж.Естествено и 2,2 Втек.

Оттук насетне се запо4ва истинската работа-бутала,биели и ризи поръ4ани от Америка за най-високото ниво на надуване.Олекотени ролки на коляновия вал,климатика,алтернатора и маховика-вси4ки произведени от най-ка4ествения дуралуминий на пазара и от най-добрите стругари в София.

Пълен болт-он кит на Turbonetics вклю4ващ охлюва,кулер,електроника и въздушен филтър.Бууст контролер на Greedy и изходяща система Borla Exhaust.

В момента сме на 0,6 бара и на Диното показва 300 к.с. и 300 Nm. ^_^ За по-недосетливите ще допълня 4е мотора може спокойно да понесе до 1,5 бара,но ве4е трябва да се мисли и за смяна на скоростната кутия,карета,главини и т.н.

Ока4ването е с амортисьори Кони с реглаж на твърдостта и пружини H&R.

Джанти 17-ки OZ Superleggera с Michelin Pilot Exalto 215/45/17.

Абсолютно вси4ко по колата те4ностите и ока4ването е сервизирано и обслужено с оригинални авто4асти поръ4ани и доставени от дилъри на Хонда

И за финал,4ерна графитена матова боя на Yamaha R1-2006г.

Предполагам няма нужда да споменавам 4е вси4ко изброено до тук е купувано ново от магазин и е много лесно да се докаже каква то4но сума е дадена за тази кола.На вси4ки е ясно 4е няма как да се вземат реалните пари на този звяр,но мисля 4е една цена от 29 000 лева е добра като за на4ало.

За пове4е въпроси може да разговаряте с мен и ако евeнтуално има интерес......ще ви свържа със собственика.

Телефона ми е 0895799815-Боги.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от weapon R

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...