Ramses 0 #1 Публикувано 24 Август, 2008 (Редактирано) От по-малко от месец имам Honda Civic 1996г. новото купе но някои от крушките по таблото светят слабо други изобщо,интересуваше ме как мога да разглобя таблото за да ги сменя ...някаква схемичка на работа нещо такова... Редактирано 24 Август, 2008 от Ramses Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
caesar 0 #2 Отговорено 24 Август, 2008 (Редактирано) Редът на разглобяване е отзад- напред, т.е. демонтираш барчето или пластмасовата черупка под лоста за ръчната спирачка, после пластмасата към таблото (при мен се наложи да демонтирам ръчната спирачка - само два болта). Копчетата имат едни много специални и малки крушчици, които аз открих само на едно място да се продават за по 1,20 лв за брой. Питай пак, ако срещнеш трудности. Редактирано 24 Август, 2008 от caesar Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
F20A4 2 #3 Отговорено 24 Август, 2008 Еййй кое е това място с крушките, че вече няколко поръчвам от щатите за по 5-6 лв и направо сърцетоме боли, а тези за таблото ми за някакви по 3 вата и няма никъде- направо се чудят какво е това като ги видят- това са на прелюда, за сивика незнам, не са ли същите?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
caesar 0 #4 Отговорено 24 Август, 2008 В София, караш през Горубляне, да речем от Метро към Околовръстното, минаваш покрай всички автокъши, разположени в началото. Гледаш от лявата страна да видиш три входа на автомагазини разположени един до друг. Отпреде им има много тасове, нещо такова. В средния, ако на се лъжа имат от тези мини-кришки. Магазинът е разположен малко преди отбивката (в дясно) за сервиза на Хонда в Горубляне. Дано да съм бил полезен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
D_I_V_A_K_A 38 #5 Отговорено 9 Декември, 2008 В София, караш през Горубляне, да речем от Метро към Околовръстното, минаваш покрай всички автокъши, разположени в началото. Гледаш от лявата страна да видиш три входа на автомагазини разположени един до друг. Отпреде им има много тасове, нещо такова. В средния, ако на се лъжа имат от тези мини-кришки. Магазинът е разположен малко преди отбивката (в дясно) за сервиза на Хонда в Горубляне. Дано да съм бил полезен.А този магазин се казва "Тонекс" !!! Има и на друго място за другата част на София: По сливница,караш-караш посока околовръстното преди бриколаж в дясно има магазин пише "Авто-електро" там са по 0.80ст. аз ползвам неква отстъпка, но предполагам не са повече от левче. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове