Jump to content
RufSS

Съвет за евентуална покупка

Recommended Posts

много ме притесни - нестабилно обороти на празен ход. Дори и след като загря, оборотите от време на време се променяха, между 800 и 1400-1500.

...това не е много добре а и този чип който е слаган кой го знае какъв е моето мнение е,че има нещо не както трябва и в Силистра едва ли някой ще може да ти го оправи ако я вземеш ...опитай с друг Прелюд по който всичко е оригинално

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мене не се набутвай в тея "Автокъщи". Що не погледнеш ТУК

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мене не се набутвай в тея "Автокъщи". Що не погледнеш ТУК

:lol: и аз бих те посъветвал същотоа специално за колеги като BOSS`HOGG сигурно 1000 човека от форума ще те убедят че са точни и коректниаз лично не го познавам, но откакто влизам в този форум съм забелязал че той е един от хората които се занимават с внос на коли и досега не съм прочел някой колега да е недоволен от него :lol:на твое място бих постъпил така !успех с колата и със сватбата :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря :lol: Другата неделя е сватбата. Сега много ме хвана яд, че не погледнах "Копува-продава" по-рано. Непременно щях да се обадя на BOSS`HOGG да видя какво предлага. Но и сега не е много късно... Току виж съм се сдобил с нова булчинска кола :lol: Само дето е доста тясно отзад... Освен сам да си я карам :lol: Надявах се да попадна на 2.3i 4WS, че да видя какво аджеба е това 4WS.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на мен този прелюд които е на снимките ^_^ много ми харесва поне визуално.като мотор незнам как е ама визията е добре:Dа това че има пробелм с оборите че играят може да е от някои вакум .е сега видях че имаш нова кола вече честито :P

Редактирано от K1r1L

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е сега видях че имаш нова кола вече честито ;)

:D За съжаление нещо си се объркал. Нямам нова кола все още ^_^:P:P Следващата седмица ако ми остане време ще се опитам да прескоча пак до Вн, ако остане време. Този път задължително ще се обадя на колегата :P BOSS`HOGG

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...