Street_Live 1 #1 Публикувано 23 Август, 2008 Колеги някои има ли си на представа как се сваля тавана на CONCERTO тавана е с люк.Че тръгнах да го пера и увисна много гадно ще се мъча да го лепя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
АЛЕКС БУРДИН 1 #2 Отговорено 23 Август, 2008 Най-лесни да го оправиш е с габърчета иначе тавана се сваля като махнеш страничните кори на вратите и задното стъкло мисля самато свързващо вещество м/у тавана и плата се рони .пробвай с габърчета почти сугурно е че смъкването ще ти причини морални щети Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street_Live 1 #3 Отговорено 24 Август, 2008 Колега готов съм да се подложа на тва мъчение,понеже намерих тапицер които каза че ще го направи както трябва само да му го смъкна.Така че утре се захващам Пък ако не стане ще и сложа окачен таван с профили Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #4 Отговорено 24 Август, 2008 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=25553 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street_Live 1 #5 Отговорено 25 Август, 2008 Стефчо,колега златен си бате много благодаря.Фащам се и аз утре да видим какво ще направя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stefan Milev #6 Отговорено 25 Август, 2008 Успех колега, и да се похвалиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове