Jump to content
Pepix_

Голями благодарности на Paradoxa

Recommended Posts

искам да благодаря на един от на големите фенове на хонда може би в бг. За оказаната ми помощ за ремонт и поръчка на части от САЩ.Не се познавам с почти никой от вас момчета,но много от вас гледаха с насмешка и се подиграваха на стария рекс на bojeto ,но фактите са си факти ... със издухал мотор и харчещ 1 кило масло за 300 км колата даде едно много прилично време на божура 15.1 без олекотяване и със стари изтъркани гуми , много от вас момчета не искам да споменавам имена ми казаха че колата е със блок тотална щета и няма правенката :lol: Само 2 човека казаха че колата може да се оправи дори не са никак случайни (Даркоси и Митко) мерци о6те един път на митко 4е помогна да си поръчам бутала и колата е на път да и заработи мисля че в най скоро време ще се видим или на булгарплод или на божура кадето за много VTI-ki stock ниската 15-ка и вискоката 14-ка са само мираж :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е че тази кола преди стокова даваше 15.5 на божурище и си вървеше много добре :cool: маи беше една от наи бързите хонди в софия :lol: така като гледам сега ако наистина даде 14-ка неква ще е и наи бързата :lol:

Редактирано от K1r1L

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сега ще е със бутала 10.95:1 кабели свещи нжк да се надяваме даркоси ще направи добър чип(и на него искам да благодаря за едни биели от старата му vti-ka ) да прибавим и едни много сериозни пружини а клапаните пак които ми ги даде парадокса , да се надяваме че със голямата компресия и леките бутала прибажени със чипа колата да падне под 15-ка...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе те са много хората които трябва да им благодарят,особенно на по- дребни4кия младеж който има основна заслуга за най сериозните Хонда проекти у нас. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а ще скъсаш ли русенската астра?

...аз ще я скъсам :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PoweRG

Абе те са много хората които трябва да им благодарят,особенно на по- дребни4кия младеж който има основна заслуга за най сериозните Хонда проекти у нас. :)

Хе-хе то май ако станем повечко хората с благодарности към същия младеж ще трябва отделен фенклуб да правим! Едно огромно БРАВО и от мен на хора като Дилян и Митко, че помагат!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Ами аз какво щях да правя без него?Гордея се, че познавам такива хора!Евала Дарко!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...