ivailoradoev73 0 #1 Публикувано 21 Август, 2008 та пичове да ви кажа как си реших проблема с светенето на чека и los режима опитвах какво ли не слагах съпротивления чека спираше да свети ама колата не беше същатата пробвах с бобини с същотото съпротивление и индуктивност но уви ефекта беше нулев карах със светещт чек дълго време но взе да ми писва да не ми даржи стабилни обороти и накрая реши че ще си купя емолатор които да ми реши проблемите ама ква се окза тя няма емолатори за два инжектора или си купувам два за моно или ползвам един за фул инжекция ама то какво се оказа че ите не вършат работа и вкраина сметка намерих точно това което ми трябва http://www.aeb.it/products/emulators/446/?searchterm=446 ето как изглеждат нещата само за 75 лв сирешаваш нещата и то с нещо наистина качественно е има и още нещо трябва да намериш от каде да си го купиш аз специално го намерих в един газ сервиз в хаджи димитър на улица васил кънчев http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=50e82a1f...p;Map56_50.y=99 отивате купувате и забравяте за проблема а колкото до монтажа детцка работа има си схема достатачно достъпна за изпалнение а доколко помага това може до го каже само човек поставилси това одоволствие сами ще видите разликата та от мен това ок Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
пламен1 0 #2 Отговорено 21 Август, 2008 А да те питам,наложи ли се да монтираш след това и ламбда емулатор?Т.е. когато заковеш на едни обороти извънградско вдига ли грешка ламбда сондата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivailoradoev73 0 #3 Отговорено 22 Август, 2008 ТАКА ПИЧОВЕ МИСЛЯСИ ТОВА С СВЕТЕНЕТО НА ЧЕКА КАТО ЗАДАРЖИШ НА ВИСОКИ ОБОРОТИ ИВЪН ГРАДСКО СПЕЦИАЛНО НА ГАЗ Е ОТ НАСТРОИКАТА НА ГАЗОВАТА ТАКА СИ МИСЛЯ ПО ПРОСТАТА ПРИЧИНА ЧЕ НА МЕН НЕ МИ СЕ СЛУЧВАЛО ТАКОВА НЕЩО ИМАМ ЕДНА МОЛБА ТОВА С СВЕТВАНЕТО НА ЧЕКА Е САМО ЧАСТ ОТ ПРОБЛЕМА ПРОЧЕТИ ГРИШКИТЕ ЗАПИСАНИ НА КОМПА И СПОДЕЛИ БОГАТА БЕДНА СМЕС ИЛИ НЕЩО ТАКОВА КАТО НЕ ФУНКЦИОНИРАЩА ЛАМБДА ЗА ДА РЕШИШ ПРОБЛЕМ ТИ ТРЯБВАТ ОТГОВОРИ А ВИЕ НЕ ГИ ДАВА ТЕ ПРОБЛЕМА ПРИ КАРАНЕ НА ГАЗ Е ЧЕ КАТО Е ИЗПЪРЖИШ НА ВИСОКИ ОБОРОТИ ПОСТОЯННО ТЯ ИЛИ ГИ ДАРЖИ МНОГО БОГАТИ ИЛИ МНОГО БЕДНИ А ТОВА Е ВЪПРОС САМО НА НОСТРОИКА АМА ТЯ НЕ СТАВА НА СЛУХ ЗА ГОЛЯМО САЖАЛЕНИЕ А В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА ИМА РЕШЕНИЯ НА ТОЯ ПРАБЛЕМ АМА ТОВА Е ДРУГА ДЪЛГА И ОБШИРНА ТЕМА ОТ МЕН ОК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове