Jump to content
steff

Подлакътник

Recommended Posts

Искам да си сложа подлакътник понеже съм карал колата на един приятел , тя си го има фабрично и ми се стори много удобно..та ще ви помоля да ми обясните какво представляват допълнително слагащите се и има ли за Хонда Сивик 6 ген. ? изобщо кой каквото знае по темата ще помоля та си каже мнението и съвета. :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

моето скромно мнение е че не си заслужава...ето един пример на какви цени вървятclickгрубо сметнато това ще дойде до БГ за над 100лв ...п.п. пък и не е удобно за дърпане на ръчни :dry: малко пречи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря видях го и съм твърдо навит да си го взема , само остана някой да ми каже къде мога да отида да си го купя и да ми го монтират.. не съм фен на ръчните за това не ми трябва да ми е удобна ръчната :dry: та, кажете къде да свърша тая работа..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

провери някой колега да продава кола на части и си го вземи от него (ако има). За слагането можеш и сам . Цялата философия е 4 болта.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е страхотно удобство... аз имам на моята 5та, и е просто кеф да си караш по магистралата, да си сложиш лакътя на него и да си караш... просто и много удобно. Слагането наистина е четири, точно толкова болта. Ако имаш страх от монтиране сам - пиши едно лично, аз ще ти го монтирам, естествено безплатно, да не си помислиш, че искам да правя пари.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами ще трябва да се разходиш до Щатите за да го купиш. Поръчваш от e-bay и чакаш да дойде или ако си късметлия намираш в някоя морга блъснат хеч 6г и сваляш от там и намираш някой колега да го монтира ако не можеш сам..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В България и по-точно в София не се продава никъде така ли ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

моето скромно мнение е че не си заслужава...ето един пример на какви цени вървятclickгрубо сметнато това ще дойде до БГ за над 100лв ...п.п. пък и не е удобно за дърпане на ръчни :( малко пречи

E тука за ръчните не съм съгласен. Моя си е оригинален ( Сивик Англичанка ) и хич не ми е проблем при ръчната. :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз си поръчах от Иво (prelude) от САЩ. Излезе ми 240 лева нов в кашончето със всичко. Въпреки че си обърках цвета не съжалявам и грам за нито един лев! Просто е голям кеф ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...