Jump to content
niksan_vn

магически номер

Recommended Posts

ето това е интересно, днес докато се прибирах от работа (с служебен автобус) погледнах през прозореца и видях един мерцедес, на които номер бе интересен. Когато го погледнеш от ляво , нищо не се вижда,но приближавайки към центъра на номера в един момент се виждат първите две цифри след това изчезват и се появяват вторите две цифри след като преминах средата , но и те изчезнаха. Работата е там че се забелязва че има нещо на номера сложено върху него. Ето и една снимка

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, линкувай към темата, че не я знам. Аз знам само за тема, в която разисквахме ефекта на спрей за неутрализиране на СВЕТКАВИЦА, а не тотален елиминиращ ефект... това е интресно с номера на колата, не мисля, че онзи спрей, който сме разисквали дава точно този ефект... онази помада има свойствата като светне светкавицата на радар-камерата да отрази светлината и да не излезне номера.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

100% ли е ефекта?и какав е спрея?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ефекта е 100% но по от далеко, а ако човек се приближи се вижда все едно като полупропусклива пластмаса състояща се от две половинки, едната от началото на номера до средата а другата от средата до края на номера, в средата се получава като под ъгъл там е издадена по-навън. Само се чудя как се оправят с полицайте след като се вижда от близо с просто око.

Редактирано от niksan_vn

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest niksan_vn

наскоро дочух че това било някакви слюди които била кам 100-тина лева.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nuddy

Що се занимавате с глупости? 100лв, спрейове, слюди!?По-добре си налейте бензин за тия пари и се карайте колите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така наречената 'пласмаска' е с илюзиорен ефект подобен на 'намигащите каки' по битаците ако се сещате,
всичко е въпрос на ъгъл ако се гледа фронтално се вижда всичко супер обаче ако мръднеш леко почваш
да губиш част от номера, аве това е балъшка история която върви само за камерите по светофарите
ако кара зад теб от 'онези' полис автомобили си го закъсал,

аз такъв номер видях на няква А8-ца и вътре некъв деди, смех_балъци

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаше такава тема на MYTHBUSTERS, но всеки опит да заблудят камерата беше неуспешен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...