niksan_vn 21 #1 Публикувано 14 Август, 2008 ето това е интересно, днес докато се прибирах от работа (с служебен автобус) погледнах през прозореца и видях един мерцедес, на които номер бе интересен. Когато го погледнеш от ляво , нищо не се вижда,но приближавайки към центъра на номера в един момент се виждат първите две цифри след това изчезват и се появяват вторите две цифри след като преминах средата , но и те изчезнаха. Работата е там че се забелязва че има нещо на номера сложено върху него. Ето и една снимка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harabijta 1 #2 Отговорено 14 Август, 2008 имаше доста дьлга тема за тва явление колега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #3 Отговорено 14 Август, 2008 Колега, линкувай към темата, че не я знам. Аз знам само за тема, в която разисквахме ефекта на спрей за неутрализиране на СВЕТКАВИЦА, а не тотален елиминиращ ефект... това е интресно с номера на колата, не мисля, че онзи спрей, който сме разисквали дава точно този ефект... онази помада има свойствата като светне светкавицата на радар-камерата да отрази светлината и да не излезне номера. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #4 Отговорено 14 Август, 2008 100% ли е ефекта?и какав е спрея? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niksan_vn 21 #5 Отговорено 15 Август, 2008 (Редактирано) ефекта е 100% но по от далеко, а ако човек се приближи се вижда все едно като полупропусклива пластмаса състояща се от две половинки, едната от началото на номера до средата а другата от средата до края на номера, в средата се получава като под ъгъл там е издадена по-навън. Само се чудя как се оправят с полицайте след като се вижда от близо с просто око. Редактирано 15 Август, 2008 от niksan_vn Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harabijta 1 #6 Отговорено 15 Август, 2008 как кара мерцедес и си плаща добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest niksan_vn #7 Отговорено 31 Август, 2008 наскоро дочух че това било някакви слюди които била кам 100-тина лева. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nuddy #8 Отговорено 1 Септември, 2008 Що се занимавате с глупости? 100лв, спрейове, слюди!?По-добре си налейте бензин за тия пари и се карайте колите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #9 Отговорено 1 Септември, 2008 Така наречената 'пласмаска' е с илюзиорен ефект подобен на 'намигащите каки' по битаците ако се сещате, всичко е въпрос на ъгъл ако се гледа фронтално се вижда всичко супер обаче ако мръднеш леко почваш да губиш част от номера, аве това е балъшка история която върви само за камерите по светофарите ако кара зад теб от 'онези' полис автомобили си го закъсал, аз такъв номер видях на няква А8-ца и вътре некъв деди, смех_балъци Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Apache 12 #10 Отговорено 6 Септември, 2008 Имаше такава тема на MYTHBUSTERS, но всеки опит да заблудят камерата беше неуспешен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове