pamo 346 #1 Публикувано 14 Август, 2008 Здравейте! Понеже си възстановявам колата след причинена ми щета, имам въпрос относно фаровете. Моите са с ел. регулиране на височината, но вече две седмици не намирам такива(освен нови и скъпи). Мога ли да ползвам моите "машинки" за такива, които нямат. Количката е сивик 5 купе (D16Z9). Някои ми беше споменал, че механизма може да се прикрепи към обикновен - ръчно регулируем фар, но за да съм сигурен нека някой с опит да сподели, преди да съм купил обикновените. Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pagko 3 #2 Отговорено 15 Август, 2008 Здравей колега, аз мисля , че не може да се сложат машинките, защото няма гнездо където да се закрепят Преди време един колега продаваше ел.Фарчета в раздел Продавам/АксесоариУспех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spooner 11 #3 Отговорено 15 Август, 2008 Огледай новия виж с какво се различават , зщото мисля че трябва да има място за машинка . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pirata Sharky 0 #4 Отговорено 20 Август, 2008 Един бърз въпрос: Колко пъти в годината си регулираш фаровете че са ти нужни ел...? Те се намистат веднъж и край.... даже повечето от нас карат с angel eyes който също не са ел ама кво ти пука Не давай излишни пари на вятъра! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове