Civic 16v 1 #1 Публикувано 14 Август, 2008 Имам малко проблемче.Като си взех преди година и половина моита хондара Купе 1.5 16в 94г.Много варвеше е и сега си варви доволно ама не колкото преди.Смених задното гарне преди 3-4 месеца с спортно закупено от Тунинг Манията двуцевка,махнаха ми катализатора,оказа се 4е е бил запушен и от тогава неще да варви.Преди няколко дни си сложих най-после и резонатор понеже от жени все не оставаха пари ама пак неще да варви кат преди.Пича които ми прави гарнето(мой познат) ми каза 4е сега с резонатора трябва да трагне дори и пове4е заради задното гарне ама неще и тва си е.Трябвало да хода на диагностика ако сам нямал подобрение.Ходих на няколко места в Люлин ама нямат кабел за хонди който трябва за диагностиката(Ако някои знае каде се прави диагностика да пише).А и при ниски обороти като подавам малко газ и глахне при пове4е не се усеща.Смених филтрите маслата всичко.Може ли да е от ламба сондата или да се е запушила от много хубавия ни бензин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vesso_varna #2 Отговорено 14 Август, 2008 Само градско ли караш? Може би е добре да я поизпържиш малко на магистралка... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iak #3 Отговорено 14 Август, 2008 както се казва да я отпушеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Civic 16v #4 Отговорено 14 Август, 2008 Само градско ли караш? Може би е добре да я поизпържиш малко на магистралка...Преди седмица набарзо и напраих 170 ама пак си глахне малко по добре е с резонатора ама неще като преди да лепи.Другата седмица ще хода до селото по новия път за пПетрич там ще я изпаржа ама искам да хода и на диагностика ама нз къде. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #5 Отговорено 14 Август, 2008 сервиз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic 16v 1 #6 Отговорено 14 Август, 2008 Дайте сервиз за диагностика на двигатели в София,ако някои знае не6то по близко и до Люлин още по добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xzibi7 0 #7 Отговорено 14 Август, 2008 пиши после какво се е оказало Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic 16v 1 #8 Отговорено 14 Август, 2008 пиши после какво се е оказало Ще пиша кат се варна от отпуск стига да сам намерил каде да ми направат диагностика или случайно ако реши сама да се оправи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #9 Отговорено 20 Август, 2008 Смених задното гарне преди 3-4 месеца с спортно закупено от Тунинг Манията двуцевка,махнаха ми катализатора,оказа се 4е е бил запушен и от тогава неще да варви.За какво ти е диагностика колега? Ти сам си я направи. Ако бях на твое място бих заделил едни 350лв и бих отишъл в КРАФТ (имам наблюдения само от момчетата в дружба)Едно читаво проходно гърненце със заглушител (постоянно изпадат във форума) + около 250лв в крафт и си готов. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xzibi7 0 #10 Отговорено 23 Август, 2008 аз с риска да се изложа, но да попитам това може ли да е от свещите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic 16v 1 #11 Отговорено 2 Септември, 2008 Смених задното гарне преди 3-4 месеца с спортно закупено от Тунинг Манията двуцевка,махнаха ми катализатора,оказа се 4е е бил запушен и от тогава неще да варви.За какво ти е диагностика колега? Ти сам си я направи. Ако бях на твое място бих заделил едни 350лв и бих отишъл в КРАФТ (имам наблюдения само от момчетата в дружба)Едно читаво проходно гърненце със заглушител (постоянно изпадат във форума) + около 250лв в крафт и си готов.Мерси пи4 то4но от това ще е.Ще сложа заглушител ако и така не се оправи слагам едно обикновенно гарне както и колегата по горе каза и сам му е... ма..... на тва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове