Jump to content
Civic 16v

Проблем с ускорението

Recommended Posts

Имам малко проблемче.Като си взех преди година и половина моита хондара Купе 1.5 16в 94г.Много варвеше е и сега си варви доволно ама не колкото преди.Смених задното гарне преди 3-4 месеца с спортно закупено от Тунинг Манията двуцевка,махнаха ми катализатора,оказа се 4е е бил запушен и от тогава неще да варви.Преди няколко дни си сложих най-после и резонатор понеже от жени все не оставаха пари ама пак неще да варви кат преди.Пича които ми прави гарнето(мой познат) ми каза 4е сега с резонатора трябва да трагне дори и пове4е заради задното гарне ама неще и тва си е.Трябвало да хода на диагностика ако сам нямал подобрение.Ходих на няколко места в Люлин ама нямат кабел за хонди който трябва за диагностиката(Ако някои знае каде се прави диагностика да пише).А и при ниски обороти като подавам малко газ и глахне при пове4е не се усеща.Смених филтрите маслата всичко.Може ли да е от ламба сондата или да се е запушила от много хубавия ни бензин.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vesso_varna

Само градско ли караш? Може би е добре да я поизпържиш малко на магистралка...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iak

както се казва да я отпушеш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Civic 16v

Само градско ли караш? Може би е добре да я поизпържиш малко на магистралка...

Преди седмица набарзо и напраих 170 ама пак си глахне малко по добре е с резонатора ама неще като преди да лепи.Другата седмица ще хода до селото по новия път за пПетрич там ще я изпаржа ама искам да хода и на диагностика ама нз къде.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дайте сервиз за диагностика на двигатели в София,ако някои знае не6то по близко и до Люлин още по добре :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пиши после какво се е оказало :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пиши после какво се е оказало :)

Ще пиша кат се варна от отпуск стига да сам намерил каде да ми направат диагностика или случайно ако реши сама да се оправи :):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Смених задното гарне преди 3-4 месеца с спортно закупено от Тунинг Манията двуцевка,махнаха ми катализатора,оказа се 4е е бил запушен и от тогава неще да варви.

За какво ти е диагностика колега? Ти сам си я направи. :plane:Ако бях на твое място бих заделил едни 350лв и бих отишъл в КРАФТ (имам наблюдения само от момчетата в дружба)Едно читаво проходно гърненце със заглушител (постоянно изпадат във форума) + около 250лв в крафт и си готов.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз с риска да се изложа, но да попитам това може ли да е от свещите :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Смених задното гарне преди 3-4 месеца с спортно закупено от Тунинг Манията двуцевка,махнаха ми катализатора,оказа се 4е е бил запушен и от тогава неще да варви.

За какво ти е диагностика колега? Ти сам си я направи. :hondarulez:Ако бях на твое място бих заделил едни 350лв и бих отишъл в КРАФТ (имам наблюдения само от момчетата в дружба)Едно читаво проходно гърненце със заглушител (постоянно изпадат във форума) + около 250лв в крафт и си готов.
Мерси пи4 то4но от това ще е.Ще сложа заглушител ако и така не се оправи слагам едно обикновенно гарне както и колегата по горе каза и сам му е... ма..... на тва :thumbs1::):puke:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...