Jump to content
Olmy

Части за Хонда Акорд '96

Recommended Posts

Здрасти колега :) Мога да ти помогна само с един линк към форума на дата.бг, там днес случайно видях, че продават капак за Акорд. Ето виж ТУК !!! Аре успех и дано съм ти бил полезен ;)П.С. Сега видях, че дори колегата erix от форума го продава виж и ТУК ;)

Редактирано от Olmy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А това Английския Акорд ли е или Аеродек.Ако е второто имам по4ти вси4ко от списъка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Marincheshki

Остава ми да намеря предната броня с лайсните и гредите под нея. Помагайте!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей кажете от къде да намеря предна броня и десен халоген. Обиколих целия Симеон и никъде ги няма. На едно място само ми обявиха цена 540лв само за пластмасата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зсравейте колеги,Хондата ми е готова след 4 месеца ходене по мъките. Обиколих 3 сервиза и най-после я оправиха. Сега трябва да сменя предното стъкло, че е малко пукнато и съм напълно готов.Равносметката е един радиатор в повече, т.е. имам един нов воден радиатор за Прелюд. Няма какво да го правя и му търся пазар. Тъй като имам малко постове във форума и менога да пусна тема в раздел "продавам", моля някой, който има достатъчно постове да ми помогне и да пусне тема от мое име.Благодаря Ви предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...