Jump to content
Guest Pagko

Малък проблем със скърцане

Recommended Posts

Guest Pagko

Здравейте колеги :lol: от няколко дена ми се появиха два проблема(много дразнещи):Проблем 1: Воланчето ми започна да скърца и стърже като завивам. Питам може ли да е от пластината за клаксона, ако да как да го оправя??Проблем 2: Съединителя като го натискам и скърца(много е подлудяващо)??Кажете няколко мнения как да ги оправя тези неща :dry:Благодаря ви колеги!!!Honda rulz:) :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CARBON

Здравейте колеги :) от няколко дена ми се появиха два проблема(много дразнещи):Проблем 1: Воланчето ми започна да скърца и стърже като завивам. Питам може ли да е от пластината за клаксона, ако да как да го оправя??Проблем 2: Съединителя като го натискам и скърца(много е подлудяващо)??Кажете няколко мнения как да ги оправя тези неща :)Благодаря ви колеги:ph34r:Honda rulz:) :)

имах същия проблем с волана и се оказаха шарнирите-по 20 лв са смених ги и ся е перфектен а за съединителя незнам не съм се зблъсквал с тоя праблем още-провери имаш ли течност в казанчето за съединителя :) Редактирано от CARBON

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей "Pagko". Наистина в по стари теми е описан проблема.Както много други и аз го имах,но смазките с малък вискозитет наистина имат кратък ефект (при мен две седмици) Сега съм с тефлонова смазка и нямам проблем вече два месеца. Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...