Jump to content
Guest rulemaker

Въпрос за 6г.

Recommended Posts

Guest rulemaker

Понеже не намерих такава тема в търсачката та реших да ви питам, за 6г. японски хетч. антената, която е на гредата прибира ли се на вътре и колко излиза, защото моята стои само в едно положение.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stancho

моята се прибира, но излиза само до първото положение и не хваща добредо скоро си мислех че е така но преди 1 месец видях в софия една като моята с ОГРООООМНА антена :oи си викам "я, тя излизала още" :)иначе за прибирането се прибира докрай.трябва да я отворя да видя що не излиза цялата. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прибира се и излиза без проблеми..., само дето нещо сигнала е малко в гъза..., поне при мен де

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да бе и при мен е гаден ама щото не излиза цялатаимало и още :lol:тряя да излезе една голяяяма пръчка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги дърпайте здраво и може и да порасне :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на мене пък много трудно се дърпа едвам я прибрах и изобщо не я вадя сега карам го на цд то :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мойта и извадена и прибрана все не лови. а си излиза до край. Аз мислех че е при мен проблема ама явно не е....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И колко е дълга като се извади на цяло

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Около 60см. е мойта и по принцип си ловя добре станциите.(с ваденето и прибирането проблеми нямам)А дали може да се сложи ел. антена която да се вади и прибира автоматично, мястото дали ще е достатъчно за монтаж?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest manniakk

Около 60см. е мойта и по принцип си ловя добре станциите.(с ваденето и прибирането проблеми нямам)А дали може да се сложи ел. антена която да се вади и прибира автоматично, мястото дали ще е достатъчно за монтаж?

тц. място няма

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...