kamennso 0 #1 Публикувано 4 Август, 2008 (Редактирано) Някой дали знае някъде в софия да правят ремонт на ел. машинките на предните стъкла Тел ми е 0888607879 Камен Редактирано 4 Август, 2008 от kamennso Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #2 Отговорено 4 Август, 2008 Някой дали знае някъде в софия да правят ремонт на ел. машинките на предните стъкла Тел ми е 0888607879 КаменВерно ли си мислиш,че някой ще ти звънне?Наистина си помагаме ,но......... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zvero 0 #3 Отговорено 5 Август, 2008 (Редактирано) Някой дали знае някъде в софия да правят ремонт на ел. машинките на предните стъкла Тел ми е 0888607879 КаменДо колкото ми е известно НИКОЙ не се занимава с това!Купи си нова или втора ръка Редактирано 5 Август, 2008 от Zvero Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kamennso #4 Отговорено 6 Август, 2008 Някой дали знае някъде в софия да правят ремонт на ел. машинките на предните стъкла Тел ми е 0888607879 КаменДо колкото ми е известно НИКОЙ не се занимава с това!Купи си нова или втора ръкаАми то че не се знае кой ги прави ок но ако и има втора употреба на добра цена ги взимам без да се церемоня че нови е ужас и безумие пък и ще черпя по бира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове