Jump to content
Guest LAMER

B16a цени, хелп

Recommended Posts

Guest LAMER

Здравейте.Решил съм да сменям куцото магаренце, със пето поколение хеч, с б16а двигателя и искам да си направя сметката с финансите :afro: Ще помоля, за малко помощ, относно цените на следните неща:ДанъкЗастраховкаПо обслужването:Ролки, ремъциКомплект сегментиКомплект основни и мотовилкови лагериГарнитура блок/глава, по-добре реюзъбал(ако може и марка)Комплект предни и задни накладки(да речем че ще трябва да ги сменя)Нещо друго по обслужването ако някой се сеща.За кабели, свещи, масла, филтри не питам, мисля е ясно защо :afro:П.С. Колко гори дзверо, при нормално каране???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest LAMER

А колко ти гори, при "нормално" каране, градско, извънградско?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А колко ти гори, при "нормално" каране, градско, извънградско?

В момента разработвам една B16, максимум я карам до 3000 оборота, дава ми 7-8/100г градско (като рядко вися по задръствания).Като се разработи предполагам ще дава 11/100 в обороти :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дам цифрите са в диапазона които каза колегата Векс..вече си зависи преди това как е карана колата,и в какво състояние е като цяло!А като става дума за града,през деня има малко места кадето можеш да й дадеш зор че да гълта много,извънградско ако си караш с 120-140 (което ако не се лъжа не е във в-тек)разхода си е нормален.като за кола 1.6...7-8-9литра.А за части опреледно си е по-скъпа от другите хондели,и аз разработвам моита защото преди 2 дена и смених:сегменти,гумички на клапаните,двете гарнитури и свещи...малко ме заболя 1400лева ми излезна с работа и всичко.разбира се частите са си Хонда на 100%.Кажи речи с някои допълнения на други части това си е душата на колата и няма как да не ти излезне солено..но които има брада трябва да има и гребенче.. :) Но ако ще взимаш Хонда с такъв мотор,те саветвам да ползваш оригинални части!За това си помисли дали това е твоята кола,иначе ще бъдеш много доволен ;) Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

9-10 гори градско :) с нормално каране

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сегменти "Рик" биелни и основни лагери "тай хо" гарнитура за главата металана общо 330лв

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest LAMER

Гарнитурата реюзабъл ли е? Благодая за отговорите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Погледни ето ТУК и ще разбереш колко струват резервните части ;) !Относно данъка моя на 6ген е 214лв.Каско 800лв и гражданската е май 130 след отстъпките!Харчлъка е голям, 11/100,ако икономисваш и караш леко 9 или 10,ама с Б16А2 ако караш леко по-добре си купи Д14А3 ил А4 ;) !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На какво основание данъка ти е 214лв?Моят е 145лв!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

я кажете това за данъка :lol: единия 214 и 145 колко е в краина сметка ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На какво основание данъка ти е 214лв?Моят е 145лв!!!

Знам ли? :D Отидох 2007г март в общината,дадох копие от големия талон, оня маймун нанесе данните наедна програма и данъка ми светна 209лв.В началото сбърка и писа 160kw добре че гледах,та го поправих!Конете ги извади от един каталог и гледаше номера на купето и JHMEK4.......

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest i4o

B16-ка над 14г. -145лв B16-ка от 5 до 14 годишна -217лв ;)p.s.за всяка община е различно има разлика около 4-5 лв че и повече

Редактирано от i4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дааа, може да е от годинките, моята е 1992год.И аз така отидох с големият талон, каката писа, щрака, смята и каза 145лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...