spezov 63 #1 Публикувано 30 Юли, 2008 (Редактирано) Значи предварително се извинявам ако има такава тема и аз не съм успял да я намеря просто ме упътете и изтрийте моята. Та искам да си сложа един Muffler да ми бръмчи а не да пърди и искам да зная какви други фирми имат качествени стоки освен REMUS защото все пак не съм милионер .. да оточня предпочитам кръгло лъскаво (обяснявам като първокласник не ми обръщайте внимание) И ако съм казал някоя глупост то е от незнание затова питам сега да ми се обясни и да ми кажете ориентировачно как вървят цените ... благодаря предварително Редактирано 30 Юли, 2008 от spezov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #2 Отговорено 30 Юли, 2008 я виж тук колега модела е тайп РС със свалащ се заглушител кеф ти тихо кеф ти да бръмчи доста хора си купиха и са ного доволни и е само 110лв klik tuk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xzibi7 0 #3 Отговорено 30 Юли, 2008 я виж тук колега модела е тайп РС със свалащ се заглушител кеф ти тихо кеф ти да бръмчи доста хора си купиха и са ного доволни и е само 110лв klik tuk тва като на bobchu кюнеца ли е? и да не пускам нова тема - може да се чуе някъде из нета кое, какъв звук вади Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spezov 63 #4 Отговорено 30 Юли, 2008 Да колега нямаш ли някакви клипчета ? нещо и става ли за моята хондичка ? не разбирам нищо моля ви обяснете ми искам да зная Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #5 Отговорено 30 Юли, 2008 вече три съм купил и гърнетата са много брутални.купувай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spezov 63 #6 Отговорено 30 Юли, 2008 За това няма проблем а я ми обяснете за тоя заглушител как се слага трябва ли да махна катализатора ? плс малко инфо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers #7 Отговорено 30 Юли, 2008 (Редактирано) хахахаха колега не спокойно заглушителя е в самото гърне маха се с едно болче и се слага като поискаш наистина доста колеги си купиха и няма недоволни ! гърнето може да се монтира на всякаква кола универсално е !snimka sys zaglu6itel v gyrneto!ei towa se slaga otzad w samoto gyrne ПП: на 1вата снимка се вижда и самото болтче на заглушителя с което се захваща Редактирано 30 Юли, 2008 от JeepersCreepers Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilias 210 #8 Отговорено 30 Юли, 2008 Ето едно клипче, на което можеш да чуеш звука на подобно гърне. Не гарантирам, че е същото и че ще вади същия звук, но си мисля, че е доста подобно. От начало е със зъглошител, към средата го махат за да се усети разликата в звука. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #9 Отговорено 30 Юли, 2008 колега нищо не се маха освен оригиналното гърне за да се сложи това ако искаш може да си махнеш катализатора ефекта ще е по голям ! с еконт да няма проблем в момента има едно ако кажиш го отнасяш Монтажа ще ти го извърши ноякой заварчик цалята операция махане на твойто и слагане на това ще е около 10 кинта или поне тук е толкова Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spezov 63 #10 Отговорено 31 Юли, 2008 Амм това което ми предлага колегата каква марка е и какво производство само да попитам ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bubik #11 Отговорено 1 Август, 2008 Пробвал съм доста марки и типове гърнета на колите които съм карал,експериментите показват че "марковте" гърнета определено си заслужават повечето пари дадени за тях.Марки мога да изброя доста.REMUS,SUPERSPRINT,BOSIMA,SEBRING,BOSI,BLITZ,LEXMAULL,MAGNAFLOW......Ако не ти се дават много парички,търси такова гърне втора ръка.Мисля че така освен добра визия на колата ще получиш и притен за ухото звук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spezov 63 #12 Отговорено 2 Август, 2008 я спорели какви пари варвят тези "хубави" гърнета ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivorpetkov 16 #13 Отговорено 2 Август, 2008 (Редактирано) я спорели какви пари варвят тези "хубави" гърнета ? Освен парите по-големия проблем е намирането - преди време търсих стандартно за моя английски Civic (една от най-разпространените ) и така и не намерих 'марково'. Сега може и да има вече знам ли. Редактирано 2 Август, 2008 от Ивайло Петков Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bubik #14 Отговорено 2 Август, 2008 Колега,вапроса е колко пари си готов да платиш,по принцип........виждал съм хубабо запазено,без никакви ръжди от порядъка на 150-200 лева Такива ,но ползвани по-дълго време са до 100-120 лева.Съвета ми е,следи обявите в големите форуми-тунинг.бг напримерприготви си някаква сума и като се появи твоето куминче-го вземаи))Успех в начинанието Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spezov 63 #15 Отговорено 2 Август, 2008 значи аз си поръчах това което колегата ми предложи от него 110 лева 110 ще видим ако не ми хареса (което не ми се вярва) ще си търся друго пари пари парите се сабират а да попитам някой знае ли нещо за гърне Tenzo R ако някой има такова да каже какво мисли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest spezov #16 Отговорено 17 Септември, 2008 Хора не зная за други гърнета но това като го сложих направо не искам да слизам сега от колата много готино бръмчи. Е малко пускам алармите ама това не е проблем много дебел глас вади много е готино зимайте смело аз сигурно ще поръчвам още Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове