Ivaylo_Iliev 5 #1 Публикувано 29 Юли, 2008 Здравейте, препоръчайте ми сервиз за смяна на накладките (задните) и цилиндърчетата на моя СИВИК във варна , че съм го закъсал много. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivaylo_Iliev 5 #2 Отговорено 29 Юли, 2008 Че колата ми трябва, пък не спира. Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
пламен1 0 #3 Отговорено 29 Юли, 2008 (Редактирано) Здрасти,аз съм точно от Варна и ще ти обясня накратко за сервиза в които обикновено ходя: от светофара на околовръстното и Цар освободител/има ОМВ на кръстовището/ тръгваш надолу по Хр.Смирненски/околовръстното/ и първата пресечка свиваш вдясно в един двор,още от пътя има голяма табела 'накладки' .Хората работят добре и вземат сравнително евтино,сервизът е специализиран единствено за спирачна система Редактирано 29 Юли, 2008 от пламен1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
The PitBull 1 #4 Отговорено 29 Юли, 2008 Това някъде над ВИК ли се пада?Не от Вятърна мелница към Затвора.Точно преди бензиностанциятa на Shel в дясно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivaylo_Iliev 5 #5 Отговорено 30 Юли, 2008 Благодаря ви! Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове