Jump to content

Recommended Posts

Имам хонда сивик 1.3 16в 95г(карборатор) колата си е с оригиналните гърнета и работи много тихо.Изка ми се да сложа или спортно гърне или спортен филтър.Нека някой който е слагал на такава хонда филтър или спортно гърне да каже какъв филтър е сложил и какъв е ефекта на 20г съм и изкам да си е накипря малко колата.Благодаря на всички дали мнение и съвет

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мале, а представяш ли си да сложиш И спортно гърне, И спортен филтър?:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ме освен че ще почне да ти бучи друго няма да постигнеш.... има доста теми, потърси

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

според мен има ефект от спортен филтър и си струва да сложиш един KN

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest angel_16v

Не ми пречи да сложа и двете.За спортно гърне смятам да взема едно нес спорт а за филтъра някъв до 100лв да не е боклук.Чувал съм че има такива спортни кадето се слагат на мястото на обикновенния в кутията

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest winx

От правоъгълните за 1.5 моноинжекция знам че има,но за кръглите карбураторен не съм сигурен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest angel_16v

Може и конусен.Трябва ли маистор да го слага или ще може и сам да си го направя?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

като се има в предвид че ще ти трябва и тръба... не знам на 1.3 какъв вариант предлагат за конусен. нещо къстъм трябва да се измисли

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

гърнето си го избирай внимателно, защото аз сложих проходно гърне и звука на колата стана много по-различен. всички аларми се включват като минавам. иначе усеща се във вървенето, ама пък го няма вече това безшумното вървене.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...