Guest nevena #1 Публикувано 25 Юли, 2008 Здравейте, колеги!Купих си спрей за почистване на климата, марка "Арексонс"-италиански. Може ли някой да сподели впечатления, ако е ползвал такъв или нещо подобно. Имаше ли ефект след това и премахва ли миризмата на спарено? Струва 20 лв. с доставката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Gan_san #2 Отговорено 25 Юли, 2008 Не съм чувал отзиви за тази марка, но често хората се оплакват от такива спрейове без да са прочели упътването. Надявам, че знаеш - сваля се филтъра за климатика и се пръска под него. Не си спомням дали може да се използва климатика на макс след пръскане, но това е още една причина да прочетеш упътването. До сега няколко приятели се опитаха да преборят вонята с подобен спрей и ефекта бе малък. Дано не е прозвучало обезкуражаващо !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kicko #3 Отговорено 25 Юли, 2008 (Редактирано) Ами аз миналата събота напръсках с един спрей, от тези дето ги продават в Бриколаж и Практикер, не мога да кажа марката. Пръска пяна, се едно пяната за бръснене. Има дълго маркуче с дюза накрая и от нея пръска в четирите посоки. Набутах го цялото през вентилационните отвори и пръсках обилно. После напръсках и питата на радиатора през дупката на сваления филтър (малко трудно заради четирипосочната дюза). След това затворих клапата да върти въздуха в купето и пуснах климатика ма MAX, затворих вратите и го оставих да работи няколко минути (без мен в колата, защото пише да не се вдишва спрея).Засега има ефект и съм доволен. Мирише на хубаво от към климатика. Интересно ми е колко дълго ще изтрае и пак ще замирише. Редактирано 25 Юли, 2008 от kicko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 928 #4 Отговорено 26 Юли, 2008 А не триябва ли да се поизмие входа откъдето се смуче въздух,щото там често попадат кви ли не мръсотии? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nevena 0 #5 Отговорено 26 Юли, 2008 Ами аз миналата събота напръсках с един спрей, от тези дето ги продават в Бриколаж и Практикер, не мога да кажа марката. Пръска пяна, се едно пяната за бръснене. Има дълго маркуче с дюза накрая и от нея пръска в четирите посоки. Набутах го цялото през вентилационните отвори и пръсках обилно. После напръсках и питата на радиатора през дупката на сваления филтър (малко трудно заради четирипосочната дюза). След това затворих клапата да върти въздуха в купето и пуснах климатика ма MAX, затворих вратите и го оставих да работи няколко минути (без мен в колата, защото пише да не се вдишва спрея).Засега има ефект и съм доволен. Мирише на хубаво от към климатика. Интересно ми е колко дълго ще изтрае и пак ще замирише.Колега, би ли ми обяснил как да насоча тръбичката с дюзите, защото не знам в коя посока са вентилационните канали и се притеснявам да не напръскам нещо друго?Особенно за страничните решетки! С две думи - къде да гледам като бутам тръбичката в каналите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kicko #6 Отговорено 26 Юли, 2008 Ами то не че аз много знам на къде са, но просто набутах маркучето докъдето може и пръсках. То тва все пак би трябвало да е почти затворена система, зад решетките на духалките би трябвало да има въздуховоди които да стигат до радиатора и маркучето като го буташ навътре няма къде другаде да иде освен да излезне през друг вентилационен отвор в най-лошия случай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
khalata 0 #7 Отговорено 1 Август, 2008 Ами аз миналата събота напръсках с един спрей, от тези дето ги продават в Бриколаж и Практикер, не мога да кажа марката. Пръска пяна, се едно пяната за бръснене. Има дълго маркуче с дюза накрая и от нея пръска в четирите посоки. Набутах го цялото през вентилационните отвори и пръсках обилно. После напръсках и питата на радиатора през дупката на сваления филтър (малко трудно заради четирипосочната дюза). След това затворих клапата да върти въздуха в купето и пуснах климатика ма MAX, затворих вратите и го оставих да работи няколко минути (без мен в колата, защото пише да не се вдишва спрея).Засега има ефект и съм доволен. Мирише на хубаво от към климатика. Интересно ми е колко дълго ще изтрае и пак ще замирише.Колега, би ли ми обяснил как да насоча тръбичката с дюзите, защото не знам в коя посока са вентилационните канали и се притеснявам да не напръскам нещо друго?Особенно за страничните решетки! С две думи - къде да гледам като бутам тръбичката в каналите?..е 6том е с клима опитаи да и смени6 филтъра !! маи 6те е наи добре - така си мисля ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Inot 0 #8 Отговорено 1 Август, 2008 Има малко по-скъп спрей С добро качество от Практикер-Germany!!!Начинът му на ползване е:1/ Издърпва се напред предната седалка.2/ Навежда се напред облегалката.3/ Включва се духалката на максимум - само вътрешен оборот.4/ Слага се спрея на пода зад шофьорската седалка.5/ Натиска се и се оставя да пръска.6/ Излизаш от колата по най-бързия начин и оставяш да работи 10-15 мин.7/ Ако има капки на пода - бършеш.Това е!Успех Здравейте, колеги!Купих си спрей за почистване на климата, марка "Арексонс"-италиански. Може ли някой да сподели впечатления, ако е ползвал такъв или нещо подобно. Имаше ли ефект след това и премахва ли миризмата на спарено? Струва 20 лв. с доставката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kicko 6 #9 Отговорено 1 Август, 2008 На моя спрей май взе да му минава действието. Днес, като спрях климатика и оставих само духалката да работи и съвсееем леко взе да се усеща старата гадна миризма. Това прави 2 седмици действие Или пък аз не съм напръскал достатъчно обилно и не съм изтребил всички микроби "до крак" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове